Ποιοι Είμαστε

Μετά από 30 χρόνια, οι γλώσσες που διδάσκουμε κάθε άλλο παρά «ξένες» είναι. Με δύο σχολές στο ενεργητικό μας, στη Νέα Σμύρνη και στο Χολαργό, στόχο έχουμε να μεταδώσουμε στους σπουδαστές κάθε ηλικίας τη βαθιά γνώση και την αγάπη για την εκμάθηση νέων γλωσσών, αλλά και να τους εφοδιάσουμε με τα «διαβατήρια» που χρειάζονται για να πετύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

---

Το Siountri School δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για περισσότερα από 30 χρόνια! Έχοντας ως πυρήνα των δραστηριοτήτων μας τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Νέα Σμύρνη, δραστηριοποιούμαστε επιπλέον και στο παράρτημά μας στο Χολαργό, αλλά και στην όποια έδρα της εταιρείας των σπουδαστών – επαγγελματιών, εφόσον πρόκειται για ένα από τα εταιρικά μας προγράμματα. Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές με πολυετή πείρα στη διδασκαλία οι οποίοι διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα (native speakers). Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.

Φιλοσοφία
Στοχεύουμε στη λειτουργική γνώση της γλώσσας και στην ανάπτυξη της επικοινωνίας. Η διδασκαλία στο Siountri School ενθαρρύνει τον σπουδαστή να συμμετέχει σε συζητήσεις και δρώμενα, προσπαθώντας να αξιοποιήσει τις γνώσεις του στον προφορικό και γραπτό λόγο, ώστε να μπορεί να διατυπώνει ολοκληρωμένα και σύνθετα μηνύματα.

Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές μας εμπεδώνουν το λεξιλόγιο, τις γλωσσικές εκφράσεις και τα γραμματικά φαινόμενα και βελτιώνουν το επίπεδό τους σε όλες τις πτυχές της γλώσσας. Οι σωστές βάσεις τους βοηθούν να προχωρήσουν μεθοδικά και να αποκτήσουν τις πιστοποιήσεις και τα διπλώματα στη γλώσσα που μαθαίνουν. Αυτό με τη σειρά του αποτελεί εφόδιο για τη μετέπειτα πορεία τους, είτε αυτό αφορά στην επαγγελματική τους καριέρα, είτε στις σπουδές στον τομέα της επιλογής τους.

Φροντίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των σπουδαστών μας και να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις στον ευρύτερο εκπαιδευτικό κλάδο και στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο. Μαθαίνουμε από τους φοιτητές μας και προσπαθούμε να αξιοποιούμε τις ιδέες και τις προτάσεις τους για να προσφέρουμε περισσότερα στο μέλλον.