Όπως ο ζωγράφος χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές και ποικιλία χρωμάτων για να τελειοποιήσει τα έργα του έτσι και οι καθηγήτριες Αγγλικών του Siountri School εκμεταλλεύονται μία ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών εργαλείων για να συνθέσουν το ιδανικό μάθημα!

---

Οι καθηγήτριες Αγγλικών του Siountri School δίνουν στους μαθητές τους κάτι πολύ βαθύτερο από γραμματική, λεξιλόγιο και συντακτικό. Μοιράζονται μαζί τους εικόνες, ήχους, γεγονότα και νότες πολιτισμού της Μεγάλης Βρετανίας, των Η.Π.Α., του Καναδά αλλά και των υπολοίπων χωρών που μιλάνε την ίδια γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό και μέσα από τα μαθήματα αγγλικών, τους βοηθούν να αναπτύξουν κριτική σκέψη, επιχειρηματολογία και προσωπική άποψη, για να μπορούν να εκφράζονται σωστά στην αγγλική γλώσσα!

Με μητρική τους γλώσσα την αγγλική, οι καθηγήτριες Αγγλικών μας είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών, προετοιμάζοντάς τους σωστά για την απόκτηση των πτυχίων γλωσσομάθειας που επιθυμούν και όχι μόνο. Έχοντας μεγαλώσει και οι ίδιες σε αγγλόφωνες χώρες, είναι σε θέση να βοηθήσουν τους σπουδαστές σε θέματα που αφορούν την εισαγωγή τους σε ξένα πανεπιστήμια, στη σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού στα Αγγλικά αλλά και στη διαβίωσή τους στο εξωτερικό.