Εταιρικό Βίντεο

Εγκαταστάσεις

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να «ταξιδεύουν» μέσα από τη γλώσσα που μαθαίνουν. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβάλουν σε αυτό.

---

Οι εγκαταστάσεις ενός εκπαιδευτικού οργανισμού παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της μάθησης και στην πρόοδο των μαθητών. Ένα καθαρό και φωτεινό περιβάλλον με όλες τις ανέσεις είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα που χρειάζεται μια αίθουσα διδασκαλίας. Στο Siountri School όμως πάμε ένα βήμα παραπέρα!

Στόχος μας, η δημιουργία ενός φιλικού και σύγχρονου περιβάλλοντος, που προσφέρει τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, αλλά και την ουσιαστική επαφή με τις γλώσσες και την κουλτούρα τους. Κάθε αίθουσα, έχει το δικό της χαρακτήρα και είναι διαρρυθμισμένη κατάλληλα ώστε να αντιπροσωπεύει τη γλώσσα που φιλοξενεί. Επιθυμία και στόχος μας είναι οι μαθητές μας να μπορούν να «ταξιδεύουν» μέσα από τη γλώσσα που μαθαίνουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε αξιοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία. Σύνδεση internet σε όλες τις αίθουσες και δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους, διαδραστικοί πίνακες, νέα ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συσκέψεων (conference room), βιβλιοθήκη, computer lab, παρουσιάσεις από εκπαιδευτικούς και γλωσσολόγους, προβολές ταινιών, θεματικές βραδιές. Όλα αυτά βοηθούν τους μαθητές μας να ανακαλύψουν τη μαγεία της γλώσσας, τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της, αλλά και τις δυνατότητες που τους δίνονται εφόσον καταφέρουν να κατακτήσουν τη γλώσσα μαζί με την ιστορία και τον πολιτισμό της.