Εταιρικά Προγράμματα

Η διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών, αλλά και η διευκόλυνση των μετακινήσεων με τα υπερσύγχρονα μέσα μεταφοράς έχει φέρει τους επαγγελματίες του κόσμου πολύ πιο κοντά. Στο Siountri School, έχουμε διαμορφώσει ειδικά προγράμματα και τμήματα για να τους «εξοπλίσουμε» με τα κατάλληλα εφόδια.

---

Οι απαιτήσεις μιας επαγγελματικής συναλλαγής σε μια ξένη γλώσσα είναι πολλές και ιδιαίτερες. Γι’ αυτό στο Siountri School προσφέρουμε προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών σχεδιασμένα, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας ολόκληρης επιχείρησης. Τα εξειδικευμένα αυτά μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο εργασίας σας (in-house) ή στις εγκαταστάσεις μας, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών (conference rooms), χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Είτε, λοιπόν, δραστηριοποιείστε στα Βαλκάνια, την Ασία, την Ευρώπη ή την Αμερική, είτε διατηρείτε συναλλαγές και σχέσεις με χώρες του εξωτερικού και επιθυμείτε την επιμόρφωση του προσωπικού σας για το βέλτιστο επικοινωνιακό και κατά συνέπεια επιχειρηματικό αποτέλεσμα, έχουμε τη δυνατότητα και τους πόρους, ώστε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε από κοινού τη λύση που σας ταιριάζει. Άλλωστε στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία με μια σειρά αξιόλογων εταιριών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά επιχειρηματικά πεδία.