Οι ιταλικής καταγωγής καθηγήτριες του Siountri School είναι εφοδιασμένες με γνώσεις και όρεξη για να μεταδώσουν στους μαθητές τους, πέρα από τη γλώσσα, την κουλτούρα και τη βέρα ιταλική ζωή.

---

Με πολύχρονη διδακτική εμπειρία και μητρική γλώσσα την ιταλική, οι καθηγήτριες Ιταλικών του Siountri School διεισδύουν εκ βαθέων στη δομή της γλώσσας. Έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Ιταλία και με σπουδές που επικεντρώνονται στη διδασκαλία, γνωρίζουν τα πολιτισμικά εκείνα στοιχεία που δημιουργούν τις γλωσσικές ιδιομορφίες, βοηθώντας τους μαθητές τους να κατανοήσουν τη γλώσσα και να μιλούν σαν πραγματικοί Ιταλοί.

Εκμεταλλευόμενες τις ομοιότητες και τα στοιχεία εκείνα που μοιραζόμαστε με την ιταλική κουλτούρα, οι καθηγήτριες Ιταλικών του Siountri School διδάσκουν εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά της γλώσσας, τα έθιμα και τις καθημερινές συνήθειες των Ιταλών. Έτσι, μαθαίνοντας εμπεριστατωμένα τα Ιταλικά, μια γλώσσα με σπουδαία ιστορία και απεριόριστες επαγγελματικές προοπτικές, οι σπουδαστές μας γίνονται παράλληλα κοινωνοί της ιταλικής κουλτούρας και πολιτισμού.