Μπορεί η εισαγωγή σας στο μεταπτυχιακό της πρώτης σας επιλογής να φαίνεται δύσκολη αλλά με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία μπορεί να γίνει a piece of cake!

---

Για τους νέους που ενδιαφέρονται να κάνουν σπουδές στο εξωτερικό, η διαδικασία για να καταφέρουν να γίνουν δεκτοί σε κάποιο ακαδημαϊκό ίδρυμα είναι απαιτητική. Τα εφόδια που τους είναι απαραίτητα όχι μόνο για να εισαχθούν, αλλά και να ζήσουν εκεί είναι πολλά. Χρειάζεται να έχουν άνεση στη διαχείριση της γλώσσας, να μπορούν να πραγματοποιούν καθημερινές συνομιλίες χωρίς πρόβλημα και κυρίως να κατανοούν εύκολα τις διαλέξεις, να κάνουν παρουσιάσεις και να γράφουν εργασίες στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Στο Siountri School, έχοντας τη γνώση δεκαετιών και την πείρα native speaking καθηγητών, ξέρουμε από πρώτο χέρι τι χρειάζεται κάποιος για να διαπρέψει στο εξωτερικό! Από τις εξετάσεις αγγλικών που χρειάζονται για να εισαχθούν, μέχρι και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποβολή της αίτησής τους.

Απόκτηση σκορ
Κάθε πανεπιστημιακό ίδρυμα θέτει ένα απαιτούμενο σκορ στο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας που εξετάζεται ο κάθε υποψήφιος. Κλειδί στο να καταφέρει κάποιος το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η καθοδήγηση από τους έμπειρους καθηγητές αγγλικών μας, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις νέες εξελίξεις σε κάθε εξέταση, καθώς και η προσωπική προσπάθεια και μελέτη κάθε σπουδαστή.

Συμπλήρωση και υποβολή αιτήσεων
Το Siountri School έχει δημιουργήσει μια ομάδα από δυναμικούς ανθρώπους που έχουν πρόσφατα βιώσει τη διαδικασία της προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό και μάλιστα σε κορυφαία ιδρύματα της Ευρώπης και της Αμερικής. Η ομάδα αυτή μπορεί να απαντήσει σε πολλά από τα ερωτήματα που σας δυσκολεύουν: Ποιο πρόγραμμα να διαλέξω και γιατί; Πώς να γράψω ένα cover letter; Από ποιους να ζητήσω συστατική επιστολή; Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω τις αιτήσεις μου; Αυτό λοιπόν που προσφέρουμε ως υπηρεσία στους μαθητές μας - πέρα από τα μαθήματα της προετοιμασίας - είναι η πολύτιμη γνώση των ανθρώπων μας και η απόλυτη υποστήριξή τους στην απαιτητική διαδικασία των αιτήσεων για σπουδές στο εξωτερικό (consulting and counseling).