Γνωστά για τα Manga και τα Anime, αλλά και για τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς που υμνούν το σεβασμό, τα Ιαπωνικά συναρπάζουν όποιον τα γνωρίσει τόσο για τη φιλοσοφία που πρεσβεύουν, όσο και για τα μαθήματα ζωής που μπορεί κανείς να πάρει.

---

Ο ιαπωνικός πολιτισμός εκφράζεται με τόσους διαφορετικούς τρόπους έξω από τη χώρα του, που καθένας μας έχει γι’ αυτόν και μία διαφορετική εικόνα. Από το αγαπημένο παγκοσμίως γαστρονομικό κατόρθωμα του sushi μέχρι τα Manga, τη μινιμαλιστική ιαπωνική μόδα και τη φουτουριστική αρχιτεκτονική, όλα «μιλούν» την ίδια γλώσσα... τα Ιαπωνικά!

Στα φροντιστήρια ιαπωνικών Siountri School προσφέρουμε ολοκληρωμένη και συστηματική προετοιμασία για την εκμάθηση της ιαπωνικής γλώσσας και του ιαπωνικού πολιτισμού. Αρχικά, τα μαθήματα ιαπωνικών εστιάζουν στον προφορικό λόγο και στη συνέχεια στον πιο απαιτητικό γραπτό λόγο. Επιπλέον, όσοι μαθητές θέλουν να ασχοληθούν περαιτέρω με την πολυπλοκότητα της ιαπωνικής γραφής μπορούν (πέρα από τα μαθήματα ιαπωνικής γλώσσας) να παρακολουθήσουν και μαθήματα ιαπωνικής καλλιγραφίας.

Κατά την εκμάθηση Ιαπωνικών οι σπουδαστές μας έχουν δίπλα τους έμπειρο διδακτικό προσωπικό ιαπωνικής καταγωγής που μιλά άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά! Μέσα από τα ιαπωνικά μαθήματα της σχολής μας, που πραγματοποιούνται στην Αθήνα (σε Νέα Σμύρνη και Χολαργό), θα ανακαλύψετε πώς μια γλώσσα που μοιάζει απαιτητική και ενίοτε πολύπλοκη μπορεί να μετατραπεί σε ένα γοητευτικό ταξίδι στη λογική ενός άλλου κόσμου.