Μια δύσκολη γλώσσα που γίνεται εύκολη όσο νωρίτερα την ξεκινήσεις, ειδικά αν επιλέξεις το Siountri School. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε γερές βάσεις μέσα από ένα πρόγραμμα πλήρως προσαρμοσμένο στη νεαρή ηλικία των μαθητών μας.

---

Στο Siountri School με το ειδικό αυτό πρόγραμμα εκμάθησης Κινέζικων προετοιμάζουμε κατάλληλα τα παιδιά για να μπορέσουν μελλοντικά να εμβαθύνουν στη γλώσσα και γιατί όχι να φοιτήσουν ακόμα και σε κινέζικα πανεπιστήμια εάν το επιθυμούν.

Δημιουργούμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τόσο τις γραπτές όσο και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες στα Κινέζικα. Επιπλέον, πηγαίνουμε τη διδασκαλία ένα βήμα πιο μπροστά εμπλουτίζοντάς τη με στοιχεία της κουλτούρας της χώρας, με σκοπό να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών μας όχι μόνο για τη γλώσσα της Κίνας, αλλά και για τη σημαντική πολιτιστική της κληρονομιά.

Εκτός από τα διπλώματα HSK, οι μαθητές σχολικής ηλικίας μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Κινέζικων και να δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν ένα από τα διπλώματα Κινέζικων για παιδιά YCT (Youth Chinese Test). Επιτυγχάνοντας σε μία από τις εξετάσεις της κινέζικης γλώσσας, τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και προχωρούν στο επόμενο επίπεδο, έχοντας θέσει τις σωστές βάσεις σε μία ιδιαίτερα απαιτητική γλώσσα όπως είναι τα Κινέζικα.