Η αποτελεσματικότητα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού εμφανίζεται πάντα μέσα από τις επιτυχίες των σπουδαστών του. Γι’ αυτό κι εμείς, εκτός από περήφανοι, νιώθουμε και τυχεροί που έχουμε τόσες ιστορίες επιτυχίας να σας παρουσιάσουμε.

---

Ως σχολείο που δεν αντιλαμβάνεται τους μαθητές του ως «περαστικούς», νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους εκείνους που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους με τη δική μας καθοδήγηση και τη δική τους προσωπική προσπάθεια. Με κέντρο αναφοράς τη συνέχιση των σπουδών στο εξωτερικό και τη σημασία απόκτησης ενός υψηλού σκορ στο IELTS, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις ιστορίες που θεωρούμε αντιπροσωπευτικά παραδείγματα επιτυχίας και μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι!

Ιστορίες που θα τις συζητάμε για χρόνια, μαθητές μας που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, ξεκινώντας μια νέα καριέρα ή ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους στο εξωτερικό, αποδείξεις του ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο αν εμπιστευτείς την τύχη και την εκπαίδευσή σου σε ανθρώπους που ξέρουν. Ο σημαντικότερος για εμάς λόγος να είμαστε χαρούμενοι. Siountri School – Success Stories!