Νέα

09.04.2013

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το Βρετανικό Συμβούλιο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν σε ένα από τα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Στην έκθεση που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο θα βρίσκονται εκπρόσωποι Βρετανικών Πανεπιστημίων και άλλων εκπαιδευτικών φορέων οι οποίοι θα απαντήσουν στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών.

Κάποια από τα Πανεπιστήμια που θα λάβουν μέρος στην έκθεση είναι, ανάμεσα σε άλλα, το University of Greenwich, το Cardiff University, το University of Kent και το Newcastle University. Στην έκθεση θα βρίσκονται επίσης εκπρόσωποι του IELTS και της σχολής Le Cordon Bleu του Λονδίνου. Εκτός από την έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενημερωτικά σεμινάρια που παρέχονται στα πλαίσια της έκθεσης και αφορούν σε διάφορους τομείς σπουδών όπως για παράδειγμα στην ιατρική ειδικότητα και στα οικονομικά.

Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί και στο Met Hotel στη Θεσσαλονίκη στις 16 Απριλίου, είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και τη λίστα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που συμμετέχουν στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Συμβουλίου.

Share: