Νέα

01.05.2006

Εξειδικευμένα Μαθήματα εκμάθησης Αραβικών, Ιαπωνικών και Κινέζικων σε επιχειρήσεις

Το Siountri School διευρύνει τα επιμορφωτικά προγράμματα ξένων γλωσσών που προσφέρει και τα προσαρμόζει στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Σε μια εποχή που οι διεθνείς συνεργασίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, η εκμάθηση ΚινέζικωνΑραβικών και Ιαπωνικών αποτελεί μία περιζήτητη επικοινωνιακή δεξιότητα για κάθε εργαζόμενο και στέλεχος επιχείρησης.

Το Siountri School δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για περισσότερο από 30 έτη. Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται είτε στο φροντιστήριό μας στη Ν. Σμύρνη είτε στην έδρα της εταιρείας σας κατόπιν συννενόησης. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή πείρα, αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν. Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.

Διδασκόμενες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ρωσικά, Αραβικά, Κινέζικα, Σουηδικά, Τουρκικά και Ελληνικά για ξένους.

Share: