Νέα

23.04.2010

Μετάφραση και Ηχογράφηση για την Athens City Tour

Το Siountri School ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και ηχητικής αναπαραγωγής κειμένου ξενάγησης της πόλης των Αθηνών, για λογαριασμό της Athens City Tour, νεοϊδρυθείσας, ανταγωνιστικής εταιρείας στο χώρο του τουρισμού.

Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια προβολής των αξιοθέατων της Αθήνας σε Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες. Με τη βοήθεια υπερσύγχρονων λεωφορείων χωρίς οροφή και μια ηχογραφημένη, αναλυτική και εμπεριστατωμένη ξενάγηση σε 8 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ρωσικά και ασφαλώς Ελληνικά), η περιήγηση στο κέντρο των Αθηνών θα φανεί ακόμα και στον πιο υποψιασμένο και απαιτητικό επισκέπτη, μια βόλτα άξια μνήμης.

Τη μετάφραση και αναπαραγωγή του κειμένου της περιήγησης ανέλαβαν καθηγήτριες του Siountri School, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και τη μετάφραση – και με μητρική γλώσσα την γλώσσα στην οποία έκαναν την μετάφραση (native speakers)! Η ηχητική αναπαραγωγή έγινε σε συνεργασία με σύγχρονο στούντιο ηχογράφησης εξασφαλίζοντας υψηλή ηχητική απόδοση.

Share: