INSTALEVEL ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δείξε μου το σκορ σου, να σου πω τι ξέρεις

Mε όχημα το «InstaLevel»

Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι ο ακριβής προσδιορισμός του επιπέδου γλωσσομάθειας ενός σπουδαστή προκειμένου να τον εντάξει στο κατάλληλο τμήμα, ειδικά όταν έχει μεσολαβήσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που έκανε μάθημα ή είχε έρθει σε επαφή με τη γλώσσα. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει πτυχίο πιστοποίησης ως ένα σημείο αναφοράς ή όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την απόκτησή του.

To Siountri School έχει λύσει τα παραπάνω προβλήματα με τη χρήση του online τεστ ξένων γλωσσών του οργανισμού «InstaLevel». Η συγκεκριμένη πλατφόρμα κατατάσσει τους σπουδαστές στο αντίστοιχο επίπεδο γλωσσομάθειας μέσα από τριάντα (30) ερωτήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας, μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο είκοσι (20) λεπτών. Σε αυτό το πρωτοποριακό online τεστ ξένων γλωσσών, ερωτήματα πολλαπλών επιλογών εξετάζουν τις γνώσεις των σπουδαστών σε λεξιλόγιο, γραμματική και συντακτικό, αλλά και την κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου.

Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται είναι δυναμικός, γεγονός που επιτρέπει στο «InstaLevel» να προσαρμόζει τις ερωτήσεις στο επίπεδο του κάθε σπουδαστή, ώστε να μην αναλώνεται με ερωτήσεις κατώτερης ή ανώτερης δυσκολίας και να εντοπίζει ακριβώς το πραγματικό επίπεδο της επάρκειάς του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το InstaLevel χρησιμοποιεί την κατηγοριοποίηση του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (CEFR), που αναγνωρίζει τα επίπεδα Α1 (αρχάριο) έως C2 (προχωρημένο) και αξιολογεί τις γνώσεις ενός μη φυσικού ομιλητή σε επτά γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Κινέζικα και Ελληνικά.

«Με όχημα το πρωτοποριακό και έγκυρο online τεστ ξένων γλωσσών InstaLevel, το Siountri School εξασφαλίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους και τους μαθητές του τον προσδιορισμό του πραγματικού επιπέδου γνώσεων τους που κατέχουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Με αυτόν τον απλό και σύντομο τρόπο, οι μαθητές εντάσσονται στο κατάλληλο τμήμα, ενώ εξ’ αρχής μπορούν να θέσουν, σε συνεργασία με τους καθηγητές μας, ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον», σημειώνει ο Δημήτρης Σιούντρης, Διευθυντής του Siountri School.

Δες τώρα το επίπεδο σου σε 5 γλώσσες

Το Siountri School προσφέρει δωρεάν το online τεστ ξένων γλωσσών «InstaLevel» (αξίας 39 ευρώ) σε όλους τους υποψήφιους μαθητές του. Δες πόσο κοντά είσαι στην απόκτηση πτυχίου, σε μια από τις 6 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά & Κινέζικα, με την συμπλήρωση μιας φόρμας ενδιαφέροντος για συγκεκριμένο τμήμα.