Νέα

16.02.2011

Σας ξεναγούμε και στον Πειραιά!

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με την Athens City Tour για την ξενάγηση στην πόλη της Αθήνας, το Siountri School αναλαμβάνει τη μετάφραση και ηχογράφηση της ξενάγησης στην πόλη του Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, στην ξενάγηση αυτή περιλαμβάνονται η ιστορία και η εξέλιξη του λιμένα του Πειραιά, της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει την Αθήνα με τον Πειραιά και της Λεωφόρου Συγγρού.

Η επιμέλεια των κειμένων, η μετάφραση και η ηχητική αναπαραγωγή της ξενάγησης της πόλης του Πειραιά, επιβεβαιώνουν τη συνεχή δέσμευση του Siountri School για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα των ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά , Ρωσικά , Αραβικά, Κινέζικα, Σουηδικά, Τουρκικά και Ελληνικά), αλλά και την υποστήριξή του με κάθε ευκαιρία της διάδοσης της ελληνικής κουλτούρας και του ελληνικού πολιτισμού.

Όπως στην ηχογράφηση της περιήγησης της Αθήνας, έτσι και για τον Πειραιά, τη μετάφραση και αναπαραγωγή των κειμένων ανέλαβαν καθηγήτριες του Siountri School, με πολυετή εμπειρία και με μητρική γλώσσα τη γλώσσα στην οποία έκαναν τη μετάφραση! Η ηχητική αναπαραγωγή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με σύγχρονο στούντιο ηχογράφησης, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ηχητική απόδοση.

Share: