Νέα

01.05.2016

Το Siountri School στον 36ο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα

Το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 18:30 με 21:00 διοργανώνεται από το Σύλλογο Καθηγητών Ιαπωνικής Γλώσσας Ελλάδας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας ο 36ος Διαγωνισμός Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα  στο Ξενοδοχείο TΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία προτεινόμενα ποιήματα τα οποία και θα πρέπει να απαγγείλουν. Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν έπαθλα, ενώ θα προσφερθούν αναμνηστικά σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Από το σχολείο μας φέτος συμμετέχουν οι μαθήτριές μας Άννα Κούρτη και Γεωργία Μαργαρίτη. Πέρυσι στον 35ο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα η μαθήτριά μας Βασιλική Γκούντα διακρίθηκε κατακτώντας την τρίτη θέση.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

►  Οι διαγωνιζόμενοι δεν θα πρέπει να έχουν ως μητρική την ιαπωνική γλώσσα.

►  Δεν θα πρέπει να έχουν επισκεφθεί την Ιαπωνία για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

►  Ο διαγωνιζόμενος δεν πρέπει να έχει συμμετάσχει ξανά σε Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα κατά τα τρία τελευταία έτη.

►  Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει βραβευθεί σε Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα κατά τα πέντε τελευταία έτη.

►  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις ανάλογες των διπλωμάτων ιαπωνικών επιπέδου Ν5 και Ν4 του «Japanese Language Proficiency Test», ενώ αποκλείονται οι κάτοχοι του Ν3 επιπέδου.

►  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016.

►  Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής θα ακολουθήσει διαδικασία προεπιλογής.

Το διαγωνισμό μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά όχι μόνο οι συμμετέχοντες, αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί.

Share: