Νέα

13.05.2017

Το Siountri School στον 37ο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 με 21:00 διοργανώνεται από το Σύλλογο Καθηγητών Ιαπωνικής Γλώσσας Ελλάδας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας ο 37ος Διαγωνισμός Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα στο Ξενοδοχείο TΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία προτεινόμενα ποιήματα τα οποία και θα πρέπει να απαγγείλουν. Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν έπαθλα, ενώ θα προσφερθούν αναμνηστικά σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Πέρυσι, στον 36ο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα, διακρίθηκαν οι μαθήτριες μας, Γεωργία Μαργαρίτη και Άννα Κούρτη, κατακτώντας την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Φέτος, από το σχολείο μας συμμετέχουν η Μίνα Μπρατσιώτη, ο Ανδρέας Καφκής-Εμπερλέ, η Νίκη Λαψάτη, ο Νίκος Τζουνάκος, η Τζίνα Βουμβουλάκη και ο Χρήστος Ντίνος και τους ευχόμαστε την ίδια επιτυχία!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

→ Οι διαγωνιζόμενοι δεν θα πρέπει να έχουν ως μητρική την ιαπωνική γλώσσα.

→ Δεν θα πρέπει να έχουν επισκεφθεί την Ιαπωνία για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

→ Ο διαγωνιζόμενος δεν πρέπει να έχει συμμετάσχει ξανά σε Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα κατά τα τρία τελευταία έτη.

→ Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει βραβευθεί σε Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα κατά τα πέντε τελευταία έτη.

→ Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις ανάλογες των διπλωμάτων ιαπωνικών επιπέδου Ν5 και Ν4 του «Japanese Language Proficiency Test», ενώ αποκλείονται οι κάτοχοι του Ν3 επιπέδου.

→ Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

→ Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής θα ακολουθήσει διαδικασία προεπιλογής.

Το διαγωνισμό μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά όχι μόνο οι συμμετέχοντες, αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί.

Share: