Νέα

16.05.2011

Τα Πανεπιστήμια της Κίνας

Η 13η Διεθνής Έκθεση «Εκπαίδευση και Εργασία» που πραγματοποιήθηκε 11-13 Μαρτίου 2011 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προσέλκυσε αρκετούς νέους που, στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος, μοιάζει να έχουν μία επιπλέον ευκαιρία να το βρουν στην Κίνα, η οποία ήταν και η τιμώμενη χώρα στη φετινή έκθεση. Το παρών έδωσαν και σπουδαστές του τμήματος Κινέζικων του Siountri School – World of Languages, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κάποιο από τα Πανεπιστήμια της Κίνας ή βρίσκονται σε αναζήτηση νέων ευκαιριών εργασίας εκεί.

Η στιγμή που η ασιατική υπερδύναμη δηλώνει ότι έχει ανάγκη από νέους σπουδαστές για τα πανεπιστήμιά της, ώστε στη συνέχεια να μετατραπούν σε άξιους πρεσβευτές της κινέζικης κουλτούρας και επιχειρηματικότητας, μοιάζει κατάλληλη για όλους εκείνους που σκέφτονται να στραφούν στο εξωτερικό. Σήμερα, τα 600 περίπου πανεπιστήμια της Κίνας, «φιλοξενούν» περισσότερους από 238.000 ξένους φοιτητές από 190 χώρες. Σύμφωνα με μελέτες, η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ και θα κυριαρχήσει στο παγκόσμιο εμπόριο μέχρι το 2030.

Στο Siountri School παρέχουμε, εκτός από την απαραίτητη προετοιμασία στην κινέζικη γλώσσα, και πληροφορίες αναφορικά με τις πολιτισμικές διαφορές και αντιλήψεις που επικρατούν ώστε οι σπουδαστές μας να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην πρόκληση της νέας ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους ζωής στην Κίνα. Η επιτυχημένη προετοιμασία των σπουδαστών μας είναι συνδυασμός των άρτια εκπαιδευμένων καθηγητριών με μητρική γλώσσα τα Κινέζικα και της διεξαγωγής των μαθημάτων σε ολιγομελή τμήματα (6-7 ατόμων) για παιδιά, φοιτητές, ενήλικες και επαγγελματίες.

Share: