Νέα

13.12.2016

Tα τμήματα Αγγλικών του Siountri School υποδέχονται τα Χριστούγεννα με χειροτεχνίες

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μαθητές στα τμήματα Αγγλικών για παιδιά του Siountri School έχουν ήδη εξασφαλίσει τα στολίδια για το δέντρο τους. Κι αυτό, χάρη στην καινούρια δραστηριότητα που οργάνωσε το σχολείο μας, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα χριστουγεννιάτικης χειροτεχνίας!

Έτσι, υποδεχθήκαμε τα Χριστούγεννα με κόκκινες και χρυσές κορδέλες, γιρλάντες, μπάλες, χρωματιστά στολίδια και το γιορτινό μας εργαστήρι στο οποίο οι μαθητές έβαλαν τη δική τους «πινελιά»! Τα  μαθήματα διήρκησαν έξι συνεχόμενα Σάββατα, από τις 12/11 μέχρι τις 17/12 και τα παιδιά ήταν χωρισμένα ανά τάξη, από την Junior A μέχρι την Class D. Κάθε Σάββατο, τα παιδιά έφτιαχναν και από ένα μοναδικό χειροποίητο στολίδι για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο.

Οι χιονάνθρωποι, τα έλατα, οι χριστουγεννιάτικες μπάλες και οι κάρτες είχαν την τιμητική τους, με τους μικρούς μας καλλιτέχνες να εξελίσσουν συνεχώς τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση της συνεργάτιδάς μας, Πηνελόπης Βατμανίδου, για την οποία τα καλλιτεχνήματα αποτελούν αγαπημένη της ενασχόληση, εδώ και πολλά χρόνια. Μια γεύση από τα έργα της μπορείτε να πάρετε στον προσωπικό της ιστότοπο: http://www.pinelop.gr/

So, be crafty, make your own X-Mas gift, save Santa a trip! Και του χρόνου!

Share: