Οι καθηγητές Τουρκικών του Siountri School εκτός από τη γνώση της γλώσσας, φέρνουν στην τάξη μία «βαλίτσα» εμπειριών, ώστε να μεταδώσουν στους μαθητές τους τα κοινωνικά και πολιτισμικά εκείνα στοιχεία που συνθέτουν και εξελίσσουν τη γλώσσα!

---

Έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Τουρκία και έχοντας την τουρκική ως μητρική τους γλώσσα, οι καθηγήτριες Τουρκικών του Siountri School φέρνουν τους μαθητές τους κοντά στην καθημερινότητα της γενέτειράς τους. Πέρα από την διδασκαλία των κανόνων γραμματικής και συντακτικού, τα μαθηματα Τουρκικών στο κέντρο μας, εξασφαλίζουν ότι οι σπουδαστές θα μπορούν με άνεση και ευκολία να ανταποκριθούν σε μία συζήτηση με ένα τουρκόφωνο συνομιλητή, λαμβάνοντας υπόψη τους το πολυπολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο της χώρας.

Από το αρχικό επίπεδο μέχρι και τα πιο απαιτητικά διπλώματα, οι καθηγήτριες τουρκικής γλώσσας του Siountri School, καθοδηγούν, προετοιμάζουν και στηρίζουν τους σπουδαστές, ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με επιτυχία, εκτός των άλλων, στις απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης. Παράλληλα, οι καθηγήτριες Τουρκικών αντλούν πλούσιο υλικό από συμπληρωματικές εκπαιδευτικές πηγές και πολιτιστικά δρώμενα. Η ανάγνωση βιβλίων, η παρακολούθηση ταινιών αλλά και οι βραδιές «πολίτικης» κουζίνας μεταμορφώνει το μάθημα σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας!