Υπηρεσίες

Στο Siountri School, οι γνώσεις μας για τις ξένες γλώσσες και τις ξένες κουλτούρες δεν εστιάζουν μόνο στη διδασκαλία, αλλά και σε υπηρεσίες που αποδεικνύονται πολύτιμες και χρήσιμες για παιδιά, φοιτητές, ενήλικες και επαγγελματίες.

---

Πέρα από ένα σύγχρονο κέντρο διδασκαλίας που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής, το Siountri School αποτελεί έναν εξειδικευμένο σύμβουλο σε ζητήματα ξένων γλωσσών και πολιτισμών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών μέσα από μία σειρά διαφορετικών υπηρεσιών.

Στο Siountri School προσφέρουμε προγράμματα διδασκαλίας δώδεκα ξένων γλωσσών για παιδιά που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα εκμάθησης, για φοιτητές και ενήλικες που σχεδιάζουν το μέλλον τους, καθώς και προετοιμασία για υποψήφιους σπουδαστές εξωτερικού. Παράλληλα, έχουμε διαμορφώσει εξειδικευμένα εταιρικά προγράμματα για επαγγελματίες που πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί στη παγκόσμια αγορά και τα οποία πραγματοποιούνται τόσο στις εγκαταστάσεις μας, όσο και στο χώρο των επαγγελματιών. Τέλος, το καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείες για κάθε λογής συναλλαγές.