who we are who we wre

Υποτροφίες

Γιορτάζουμε 40 χρόνια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση της Νέας Σμύρνης!

Υποτροφίες Ακαδημαϊκής Περιόδου 2023-24
Γιορτάζοντας 40 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και ταυτόχρονα αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό του ρόλο ως εκπαιδευτικός οργανισμός, το Siountri School Νέας Σμύρνης ανακοινώνει τη χορήγηση μιας σειράς υποτροφιών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις θέσεις και τα κριτήρια για την κάλυψή τους.

[1] Υποτροφία Αγγλικά | Lower Class:

Χορηγείται σε μαθητή δημόσιου σχολείου της Νέας Σμύρνης* κατόπιν εξέτασης στους χώρους του σχολείου μας (Βίαντος 16). Επιβραβεύεται η καλύτερη επίδοση σε συνδυασμό με σύντομη προφορική συνέντευξη στα Αγγλικά με την ακαδημαϊκή υπεύθυνη του Τμήματος των Αγγλικών, κ. Αλέκα Θάνου.

Ημερομηνία Εξέτασης: Από 4/9/2023 – 9/9/2023, Εξέταση Κατόπιν Ραντεβού στο κουμπί “Κλείστε την Εξέταση”. Siountri School Νέα Σμύρνη: Βίαντος 16, Νέα Σμύρνη.

* Αφορά σε νέους μαθητές

[1] Υποτροφία Αγγλικά | Proficiency:

Χορηγείται σε μαθητή δημόσιου σχολείου της Νέας Σμύρνης* κατόπιν εξέτασης στους χώρους του σχολείου (Βίαντος 16). Επιβραβεύεται η καλύτερη επίδοση σε συνδυασμό με σύντομη προφορική συνέντευξη στα Αγγλικά με την ακαδημαϊκή υπεύθυνη του Τμήματος των Αγγλικών, κ. Αλέκα Θάνου.

Ημερομηνία Εξέτασης: Από 4/9/2023 – 9/9/2023, Εξέταση Κατόπιν Ραντεβού στο κουμπί “Κλείστε την Εξέταση”. Siountri School Νέα Σμύρνη: Βίαντος 16, Νέα Σμύρνη.

* Αφορά σε νέους μαθητές

[1] Υποτροφία Αγγλικά | Junior Α:

Χορηγείται σε μαθητή δημόσιου σχολείου της Νέας Σμύρνης*. Σύντομα θα υπάρξουν λεπτομέρειες για τα κριτήρια παροχής της υποτροφίας.

* Αφορά σε νέους μαθητές

[1] Υποτροφία στη δεύτερη ξένη γλώσσα για παιδιά (Γαλλικά ή Γερμανικά):

Χορηγείται σε μαθητή του Siountri School Νέας Σμύρνης που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για δεύτερη ξένη γλώσσα για παιδιά (Γαλλικά ή Γερμανικά) σε οποιοδήποτε επίπεδο, κατόπιν κλήρωσης.

Ημερομηνία Κλήρωσης: 15/9/2023

[1] Υποτροφία στη δεύτερη ξένη γλώσσα στα τμήματα ενηλίκων:

Χορηγείται σε ενήλικο σπουδαστή του Siountri School Νέας Σμύρνης που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για δεύτερη ξένη γλώσσα σε τμήμα ενηλίκων, κατόπιν κλήρωσης.

Ημερομηνία Κλήρωσης: 29/9/2023

[1] Υποτροφία στα μαθήματα STEAM (Class A – Class D):

Χορηγείται σε μαθητή του Siountri School Νέας Σμύρνης από τις τάξεις Class A – Class D για τη συμμετοχή στα μαθήματα STEAM εαρινής περιόδου, κατόπιν κλήρωσης.

Ημερομηνία Κλήρωσης: 9/2/2024


Στο Siountri School είναι… αλλιώς!

Διάβασε τους 10 λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.
 • https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-186-1.png
  1. Καθηγητές Native Speakers
  Μία από τις ειδοποιούς διαφορές του Siountri School είναι οι native speaking καθηγητές του. Άνθρωποι από διαφορετικά backgrounds και χώρες με μητρική γλώσσα, τη γλώσσα που σού διδάσκουν. Καθηγητές που γνωρίζουν σε βάθος τον τρόπο που πραγματικά λειτουργεί η γλώσσα, τους ιδιωματισμούς και την προφορά. Δεν διδάσκουν λοιπόν μια ξένη γλώσσα, διδάσκουν τη δική τους γλώσσα.
 • https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-180-1.png
  2. Ολιγομελή και Ομοιογενή Τμήματα
  Κάθε φορά οργανώνουμε τα τμήματά μας έτσι ώστε να απαρτίζονται από λίγους μαθητές σε παρεμφερή ηλικία και με κοινά ενδιαφέροντα. Επιλέγουμε να σχηματίζουμε μικρά τμήματα ώστε κάθε μαθητής να έχει τον χρόνο και τον χώρο κατά τη διάρκεια του μαθήματος να εκφράζεται και να συνομιλεί με τους υπόλοιπους. Τότε μπορεί να περνάει παράλληλα και καλά κουβεντιάζοντας με τους νέους του φίλους.
 • https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-161-1.png
  3. Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας
  Τα αποτελέσματα στις εξετάσεις για τα πτυχία των γλωσσών δεν είναι μια έννοια θεωρητική. Αποδεικνύεται στην πράξη και είναι απολύτως μετρήσιμη. Κάθε χρόνο το Siountri School έχει να επιδείξει ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν ως και το 100%.
 • 4. Αγκαλιάζουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις
  Στο Siountri School αγαπάμε πολύ την τεχνολογία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Έτσι, στα μαθήματα χρησιμοποιούμε smart boards και κάνουμε χρήση των νέων media και εφαρμογών προκειμένου να κρατάμε το ενδιαφέρον των παιδιών άσβεστο. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται επίσης να χάνει κανείς το μάθημά του όταν η φυσική του παρουσία δεν είναι εφικτή.
 • 5. Αμιγώς Online Μαθήματα
  Το Siountri School προχωρά ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον «ανοίγοντας» τις ηλεκτρονικές του πύλες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, έχουμε σχεδιάσει και πλέον υλοποιούμε μαθήματα εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με e-books και μεθόδους προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ηλεκτρονικών παραδόσεων, ώστε να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις μεθόδους μας μαζί σας, ανεξαρτήτως του τόπου της διαμονής των μαθητών.
 • 6. Σύγχρονες εγκαταστάσεις
  Στο ιδιόκτητο κτίριό μας, οι αίθουσές μας είναι μοντέρνες και ευέλικτες στις ανάγκες των καθηγητών και των μαθητών. Λειτουργεί παντού το wi-fi και έχουμε επίσης μια βιβλιοθήκη με ξενόγλωσσους τίτλους και τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, όπως προβολές ταινιών. Ακόμη, μπροστά από το κτίριο υπάρχει επαρκής και ασφαλής χώρος για τα διαλείμματα των παιδιών.
 • 7. Σμιλεύοντας τους αυριανούς πολίτες του κόσμου
  Οι native speaking καθηγητές όσο και τα curricula των μαθημάτων μας έχουν ως στόχο όχι μόνο να μαθαίνουν στους σπουδαστές μια ξένη γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό της. Θέλουμε όταν οι σπουδαστές μας θα ταξιδεύουν, θα συνεργάζονται με το εξωτερικό ή θα ζουν σε άλλες χώρες να έχουν τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να προσαρμόζονται σε νέα περιβάλλοντα.
 • 8. Διαρκώς ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας
  Σημαντικό ρόλο για εμάς παίζει η άμεση επικοινωνία με τους μαθητές μας και τους γονείς τους. Είμαστε διαρκώς εδώ, γνωρίζουμε τα παιδιά ένα-ένα με τα ονόματά τους. Το γραφείο είναι πάντα ανοιχτό για να ακούσουμε ό,τι έχουν ανάγκη να εκφράσουν. Ο στενός δεσμός διοίκησης- καθηγητών- γονέων και μαθητών αποτελεί αποδεδειγμένα εχέγγυο προόδου.
 • https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-168-1.png
  9. Σαράντα χρόνια εμπειρίας
  Η ιστορία μας ξεκινά το 1982, όταν ο Κώστας και η Αθηνά Σιούντρη επέστρεψαν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα: ένα σχολείο όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν ξένες γλώσσες σε βάθος. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Το Siountri School προσαρμόζεται πάντα με βάση τους θεμέλιους λίθους του: την αγάπη, την αφοσίωση, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό.
 • https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-169-1.png
  10. Καλό σχολείο σημαίνει πάνω απ’ όλα χαρούμενοι μαθητές
  Το σημαντικότερο όλων είναι πως οι μαθητές μας περνούν καλά, απορροφώντας εφόδια και αγάπη. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι πως τα παιδιά παραμένουν σε επαφή μαζί μας και μετά το πέρας των σπουδών τους. Περνούν, μας λένε τα νέα και τις επιτυχίες τους. Κι έπειτα; Μας φέρνουν τη νέα γενιά των Siountri kids! Αυτή είναι η κοινότητά μας. Και σας περιμένουμε κοντά μας.
  Βρες το τμήμα σου

  Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
  στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
   Βρες το τμήμα σου
   Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
   Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
   Βρείτε μας στα social