Καθηγητές Ρωσικών

Οι καθηγητές Ρωσικών του Siountri School έχουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θέληση να βοηθήσουν τους μαθητές τους να κατακτήσουν τη γραμματική και το συντακτικό της γλώσσας του Ντοστογιέφσκι.
Οι καθηγητές Ρωσικών του Siountri School έχουν τον τρόπο να κάνουν τους σπουδαστές να μιλούν με ευχέρεια τη ρωσική γλώσσα προετοιμάζοντάς τους ταυτόχρονα για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων.

Ενσωματώνοντας υποστηρικτικές δραστηριότητες, όπως ανάγνωση βιβλίων, παρακολούθηση ταινιών και θεματικές βραδιές, τα μαθήματα Ρωσικών γίνονται μία διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία!

Με εφόδιο την πολυετή εμπειρία τους, τη μητρική τους γλώσσα και τις σπουδές τους, οι καθηγήτριες Ρωσικών του Siountri School βοηθούν τους μαθητές τους να ξεπερνούν τις δυσκολίες που παρουσιάζει η εκμάθηση Ρωσικών. Έχοντας οι ίδιες αγάπη για τη διδασκαλία καταφέρνουν να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών και να τους βοηθούν να εξοικειώνονται τόσο με τη γραμματική και το συντακτικό όσο και με τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις γεύσεις του πολιτισμού της Ρωσίας.

Αν σαν ενδιαφέρει να μάθετε μια ασιατική γλώσσα γνωρίστε τους καθηγητές Ιαπωνικών και Κινέζικων για να μάθετε περισσότερα!


Καθηγητές Ρωσικών

Γνωρίστε το διδακτικό μας προσωπικό!
Galina
  Βρες το τμήμα σου

  Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
  στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
   Βρες το τμήμα σου
   Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
   Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
   Βρείτε μας στα social