Καθηγητές Γαλλικών

“Dans une grande âme tout est grand” -Blaise Pascal «Σ’ ένα σπουδαίο πνεύμα όλα είναι σπουδαία», είχε πει ο Γάλλος φιλόσοφος Blaise Pascal.
Τα Γαλλικά θεωρούνται η γλώσσα της φιλοσοφίας, της κουλτούρας και του πνεύματος, της διπλωματίας, της λογικής και του έρωτα.

Οι native speakers καθηγητές Γαλλικών είναι συναρπαστικές προσωπικότητες, ο καθένας με το δικό του ταμπεραμέντο και τα δικά του ενδιαφέροντα.

Ο Φρέντυ λατρεύει τον κινηματογράφο και συχνά τον επιστρατεύει στα μαθήματά του, είτε πρόκειται για κινούμενα σχέδια είτε πρόκειται για αριστουργήματα του γαλλικού κινηματογράφου. O Αντουάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι και τα τοπία και η εξέλιξή τους μέσα στο χρόνο τον μαγεύουν. Η Λιλίκα, σπούδασε Νομική και παρά το French look της μην εκπλαγείτε αν σας ενημερώσει για τα τελευταία νέα στη γαλλική ραπ ή στο ποδόσφαιρο. Η Ναταλί λάτρης του γαλλικού πολιτισμού, παραδίδει μαθήματα – «έργα τέχνης», ενώ η Ντιάν δίνει σχήμα στο ενδιαφέρον των μαθητών της για τα Γαλλικά, όπως κάνει με τα κεραμικά, την αγαπημένη της ασχολία. Στο ρόλο του Μαέστρου η Μαριάνθη, η οποία συντονίζει αυτή τη δυναμική και ποικιλόμορφη ομάδα και δίνει τον τόνο της πλέον μελωδικής γλώσσας που υπάρχει ώστε να ακούγεται ηχηρά κάθε μέρα στο Siountri School.

Στο Siountri School θα βρείτε native speakers καθηγητές που θα σας μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση τους και θα σας κάνουν να λατρέψετε τη γαλλική γλώσσα. Αν δεν είστε σίγουροι για τη δεύτερη ξένη γλώσσα που θέλετε το παιδί σας να μάθει, γνωρίστε και τους καθηγητές Γερμανικών.


Καθηγητές Γαλλικών

Γνωρίστε το διδακτικό μας προσωπικό!
Marianthie, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
Freddy
Mathilde
Antoine
Nathalie
Ioanna
Samuel
 • Marianthie, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
  Freddy
 • Mathilde
  Antoine
 • Nathalie
  Ioanna
 • Samuel
  Σελίδα από 4 slider arrow
   Βρες το τμήμα σου

   Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
   στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social