Καθηγητές Γερμανικών

Γαλουχημένοι με τη γερμανική πειθαρχία και με την αγάπη τους για τη διδασκαλία, οι καθηγητές Γερμανικών του Siountri School μπορούν να γίνουν καθοδηγητές των μαθητών στην πορεία τους για την αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας.
Οι καθηγητές Γερμανικών στο Siountri School με σύμμαχο τους τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τη βαθειά γνώση για τη μητρική τους γλώσσα και την αγάπη τους για τη διδασκαλία βοηθούν τους μαθητές να ανακαλύψουν μια πλούσια γλώσσα!

Οργανώνοντας κινηματογραφικές βραδιές, αναλύοντας κομμάτια από την πλούσια λογοτεχνική και φιλοσοφική βιβλιογραφία της Γερμανικής, οι καθηγητές Γερμανικών καταφέρνουν να εμφυσήσουν στους μαθητές την αγάπη για τη γλώσσα και να κάνουν την εκμάθησή της ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον ταξίδι.

Γνωρίστε και τους native speakers καθηγητές Ισπανικών, Γαλλικών και Αγγλικών για να ξεκινήσετε σήμερα τη γλώσσα που επιθυμείτε!


Καθηγητές Γερμανικών

Γνωρίστε το διδακτικό μας προσωπικό!
Demetra
Sara
Chrysa
Sultana
 • Demetra
  Sara
 • Chrysa
  Sultana
  Σελίδα από 2 slider arrow
   Βρες το τμήμα σου

   Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
   στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social