Καθηγητές Ιαπωνικών

Οι εξαιρετικά καλλιεργημένοι καθηγητές Ιαπωνικών του Siountri School μπορούν να εγγυηθούν στους μαθητές την επιτυχή εκμάθηση της γλώσσας της τεχνολογίας, των manga, του μινιμαλισμού και της φουτουριστικής αρχιτεκτονικής.
Πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εκμάθησης αλλά και εξέτασης της ιαπωνικής γλώσσας, οι καθηγητές Ιαπωνικών του Siountri School μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να την κατακτήσουν αλλά και να γνωρίσουν την πλούσια κουλτούρα που την ακολουθεί.

Καταφέρνουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των σπουδαστών ποικιλοτρόπως: οργανώνοντας κινηματογραφικές βραδιές, προσφέροντας τους κλασικά ιαπωνικά εδέσματα, μαθαίνοντάς τους την καλλιγραφική γραφή με τον παραδοσιακό τρόπο και αναζητώντας ερεθίσματα που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.

Επιπλέον, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης Ιαπωνικών στο κέντρο μας, προετοιμάζουν με επιτυχία τους μαθητές για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας ιαπωνικών όλων των επιπέδων – JLPT (Japanese-Language Proficiency Test) και τους καθοδηγούν σε θέματα σπουδών και εργασίας στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Αν σας ενδιαφέρουν οι γλώσσες με ιδιαίτερο σύστημα γραφής γνωρίστε επίσης τους καθηγητές Κινέζικων και Αραβικών!


Καθηγητές Ιαπωνικών

Γνωρίστε το διδακτικό μας προσωπικό!
Akemi
Daisuke
Naoko
 • Akemi
  Daisuke
 • Naoko
  Σελίδα από 2 slider arrow
   Βρες το τμήμα σου

   Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
   στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social