Γιατί εμάς; Οι 10 λόγοι που μας ξεχωρίζουν

Στο Siountri School μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Διάβασε 10 λόγους που μας ξεχωρίζουν για να μας γνωρίσεις από κοντά, να μας εμπιστευτείς την ξενόγλωσση εκπαίδευση του παιδιού σου και να μάθεις ως ενήλικος την αγαπημένη σου ξένη γλώσσα. Σε περιμένουμε!
https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/two-col-img5.jpg
https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-192.png
Native-Speaking Καθηγητές
Μία από τις ειδοποιούς διαφορές του Siountri School είναι οι native speaking καθηγητές του. Άνθρωποι από διαφορετικά backgrounds και χώρες με μητρική γλώσσα, τη γλώσσα που σού διδάσκουν. Καθηγητές που γνωρίζουν σε βάθος τον τρόπο που πραγματικά λειτουργεί η γλώσσα, τους ιδιωματισμούς και την προφορά. Δεν διδάσκουν λοιπόν μια ξένη γλώσσα, διδάσκουν τη δική τους γλώσσα.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-180.png
Ολιγομελή και Ομοιογενή Τμήματα
Κάθε φορά οργανώνουμε τα τμήματά μας έτσι ώστε να απαρτίζονται από λίγους μαθητές σε παρεμφερή ηλικία και με κοινά ενδιαφέροντα. Επιλέγουμε να σχηματίζουμε μικρά τμήματα ώστε κάθε μαθητής να έχει τον χρόνο και τον χώρο κατά τη διάρκεια του μαθήματος να εκφράζεται και να συνομιλεί με τους υπόλοιπους. Πόσο μάλλον όταν ένα τμήμα μοιράζεται και τα ίδια ενδιαφέροντα. Τότε μπορεί να περνάει παράλληλα και καλά κουβεντιάζοντας με τους νέους του φίλους.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/success-green.svg
Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας
Τα αποτελέσματα στις εξετάσεις για τα πτυχία των γλωσσών δεν είναι μια έννοια θεωρητική. Αποδεικνύεται στην πράξη και είναι απολύτως μετρήσιμη. Κάθε χρόνο το Siountri School έχει να επιδείξει ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν ως και το 100%. Για παράδειγμα το 2020 στα Αγγλικά… Αποτελέσματα που επιβραβεύουν τις προσπάθειες και τον κόπο πρώτα των παιδιών, έπειτα των καθηγητών και τέλος του σχολείου συνολικά.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/technology-green.svg
Αγκαλιάζουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις
Στο Siountri School αγαπάμε πολύ την τεχνολογία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Έτσι, στα μαθήματα χρησιμοποιούμε smart boards και κάνουμε χρήση των νέων media και εφαρμογών προκειμένου να κρατάμε το ενδιαφέρον των παιδιών άσβεστο. Χάρη στην αγάπη μας για την τεχνολογία, την περίοδο της πανδημίας μπορέσαμε σχεδόν αυτόματα να κάνουμε τη μετάβαση στη διαδικτυακή παράδοση των μαθημάτων. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται επίσης να χάνει κανείς το μάθημά του όταν η φυσική του παρουσία δεν είναι εφικτή.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/two-col-img4.jpg
https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-183.png
Αμιγώς Online Μαθήματα
Το Siountri School προχωρά ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον «ανοίγοντας» τις ηλεκτρονικές του πύλες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, έχουμε σχεδιάσει και πλέον υλοποιούμε μαθήματα εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με e-books και μεθόδους προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ηλεκτρονικών παραδόσεων, ώστε να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις μεθόδους μας μαζί σας, ανεξαρτήτως του τόπου της διαμονής των μαθητών.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/modern-facilities-green.svg
Σύγχρονες εγκαταστάσεις
Στο ιδιόκτητο κτίριό μας η κάθε «γλώσσα» έχει και τις δικές της αίθουσες με στοιχεία που παραπέμπουν στην πολιστμική τους ταυτότητα. Είναι μοντέρνες και ευέλικτες στις ανάγκες των καθηγητών και των μαθητών. Λειτουργεί παντού το wi-fi και έχουμε επίσης μια βιβλιοθήκη με ξενόγλωσσους τίτλους και τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, όπως προβολές ταινιών. Ακόμη και μπροστά από το κτίριο υπάρχει επαρκής και ασφαλής χώρος για τα διαλείμματα των παιδιών.

Σμιλεύοντας τους αυριανούς πολίτες του κόσμου
Τόσο οι ίδιοι οι native speaking καθηγητές όσο και τα curricula των μαθημάτων μας έχουν ως στόχο όχι μόνο να μαθαίνουν στους σπουδαστές μια ξένη γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό της. Την ιστορία, την τέχνη, τις κοινωνικές συνήθειες και τη νοοτροπία. Θέλουμε όταν κάποτε τα παιδιά θα ταξιδεύουν, θα συνεργάζονται με ανθρώπους από το εξωτερικό ή θα ζουν σε άλλες χώρες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να έχουν τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να προσαρμόζονται σε νέα περιβάλλοντα.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-178.png
Διαρκώς ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας
Σημαντικό ρόλο για εμάς παίζει η άμεση επικοινωνία με τους μαθητές μας και τους γονείς τους. Είμαστε διαρκώς εδώ, γνωρίζουμε τα παιδιά ένα- ένα με τα ονόματά τους, ξέρουμε τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους και παρακολουθούμε την πρόοδό τους. Το γραφείο είναι πάντα ανοιχτό για να ακούσουμε ό,τι έχουν ανάγκη να εκφράσουν. Ο στενός δεσμός διοίκησης- καθηγητών- γονέων και μαθητών αποτελεί αποδεδειγμένα εχέγγυο προόδου.

https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/experience-green.svg
40 χρόνια εμπειρίας
Η ιστορία μας ξεκινά το 1982, όταν ο Κώστας και η Αθηνά Σιούντρη ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις ΗΠΑ. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: έφτιαξαν ένα σχολείο όπου τα παιδιά θα μπορούν να μαθαίνουν σε βάθος μια ξένη γλώσσα. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Το φροντιστήριο προσαρμόζεται κάθε τόσο στις ανάγκες της εποχής πάντα με βάση τους θεμέλιους λίθους του: την αγάπη και την αφοσίωση στα παιδιά και στους σπουδαστές, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό.

Καλό σχολείο σημαίνει πάνω απ’ όλα χαρούμενοι μαθητές
Το σημαντικότερο όλων είναι πως τα παιδιά και οι μαθητές μας περνούν καλά κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εδώ, απορροφώντας εφόδια και αγάπη. Για εμάς -εκτός από τις ιστορίες επιτυχίας- η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι πως τα παιδιά παραμένουν σε επαφή μαζί μας και μετά το πέρας των σπουδών τους. Περνούν, μας λένε τα νέα τους, τις επιτυχίες του, μας κρατούν ενήμερους για τη ζωή τους. Κι έπειτα; Μας φέρνουν τη νέα γενιά των Siountri kids! Αυτή είναι η κοινότητά μας. Και σας περιμένουμε κοντά μας.

Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social