Καθηγητές

Οι καθηγητές του Siountri School αποτελούν ένα αναπόσπαστο και καθοριστικό κομμάτι της φιλοσοφίας, της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητάς του. Native speaking καθηγητές από διαφορετικά υπόβαθρα και χώρες βρίσκουν κοινό «τόπο» στην αγάπη τους για τη διδασκαλία.
Το γεγονός ότι το Siountri School είναι ένα ιδανικό μέρος για μάθηση έχει κατά ένα μεγάλο βαθμό να κάνει με τους ανθρώπους που διδάσκουν σε αυτό.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή πείρα, αποτελείται είτε από καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας.

Η συνεχής μετεκπαίδευση του προσωπικού μας σε θέματα μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών αποτελεί μέρος της μεθοδικότητας και της εντατικής προσπάθειας του σχολείου για την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών. Το προσωπικό μας είναι επιπλέον γνωστό για την αφοσίωση που δείχνει στους μαθητές του και τη συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία και τις σχετικές σπουδές των καθηγητών μας μπορείτε να βρείτε στα αντίστοιχα προφίλ τους, κάνοντας κλικ στο μενού ανά γλώσσα στο πάνω μέρος της σελίδας.


Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Βρείτε μας στα social