Καθηγητές Κινέζικων

Οι καθηγήτριες Κινέζικων του Siountri School έχουν τον τρόπο να ζωντανεύουν τους κινέζικους χαρακτήρες μέσα από διάφορες διδακτικές μεθόδους, μετατρέποντας την εκμάθηση της γλώσσας από άπιαστο όνειρο σε ευχάριστο διάλειμμα και εθιστική συνήθεια για γνώση.
Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, οι καθηγήτριες Κινέζικων του Siountri School φέρνουν τους μαθητές τους σε επαφή με μια εντελώς διαφορετική αλλά ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρουσα κουλτούρα.

Στα μαθήματα Κινέζικων του Siountri School, οι μαθητές συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και η αναπαράσταση καταστάσεων της καθημερινής ζωής, τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται πώς πρέπει να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της χώρας.

Έχοντας την κινέζικη ως μητρική τους γλώσσα, οι καθηγήτριες Κινέζικων καθοδηγούν τους μαθητές στα μονοπάτια της δημιουργίας των σύγχρονων χαρακτήρων (ιδεογραμμάτων) ώστε να γίνει κτήμα τους η γραφή και η ανάγνωση. Με τον τρόπο αυτό, προετοιμάζουν τους μαθητές όλων των ηλικιών ώστε να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις εξετάσεις των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων και τους συμβουλεύουν σε θέματα που αφορούν σπουδές ή εύρεση εργασίας στην απαιτητική αγορά της Κίνας.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε σε βάθος την κουλτούρα άλλων λαών με ιδιαίτερο σύστημα γραφής, μπορείτε να γνωρίσετε τους καθηγητές Αραβικών και Ιαπωνικών.


Καθηγητές Κινέζικων

Γνωρίστε το διδακτικό μας προσωπικό!
Yue Katerina
Jenny
  Βρες το τμήμα σου

  Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
  στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
   Βρες το τμήμα σου
   Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
   Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
   Βρείτε μας στα social