V
Vanner (βανέ): Ανακατεύω ένα ζεστό παρασκεύασμα όση ώρα κρυώνει για να διατηρήσει την ομοιογένειά του και να μην κάνει πέτσα στην επιφάνειά του.
Viennoiserie (βιενουαζερί): διάφορα γλυκά με αφράτη ζύμη όπως μπριός, κρουασάν, σταφιδόψωμα κλπ.
Vanner (βανέ): Ανακατεύω ένα ζεστό παρασκεύασμα όση ώρα κρυώνει για να διατηρήσει την ομοιογένειά του και να μην κάνει πέτσα στην επιφάνειά του.
Viennoiserie (βιενουαζερί): διάφορα γλυκά με αφράτη ζύμη όπως μπριός, κρουασάν, σταφιδόψωμα κλπ.