Κανονισμοί Λειτουργίας & Ασφάλειας

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στην νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2023-24 και στην οικογένεια του Siountri School. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε στους μαθητές μας μία ευχάριστη και δημιουργική σχολική χρονιά. Παρακάτω θα βρείτε σημαντικά αρχεία σχετικά με τον Κανονισμό Λειτουργίας του σχολείου μας και την Ενημέρωση για την ασφάλεια των μαθητών μας.Classter

Οδηγίες χρήσης

Στο Siountri School χρησιμοποιούμε την ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα Classter, από την οποία μπορείτε, ανάμεσα σε άλλα, να ενημερώνεστε για την πορεία των μαθημάτων, τις εργασίες για το σπίτι, τη βιβλιογραφία, τους συνδέσμους για την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων (σε έκτακτες περιπτώσεις & μόνο κατόπιν συνεννόησης) και το υπόλοιπο των διδάκτρων. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα σύντομο οδηγό για τη διαδικτυακή παρακολούθηση καθώς κι ένα επεξηγηματικό βίντεο για τη χρήση του Classter.
Classter | Οδηγός Χρήσης

Classter | Οδηγός Χρήσης

Δείτε ένα σύντομο βίντεο-οδηγό που ετοίμασε η Ms Rain για την χρήση του Classter από τους γονείς.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο-οδηγό που ετοίμασε η Ms Rain για την χρήση του Classter από τους γονείς.

Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social