Μαθήματα Κινέζικων Online

Καθηγητές Native speakers

Χρήση Web Book

Χρήση Web-Book

Αμιγώς Online Διδασκαλία

Αμιγώς Online Διδασκαλία

Επίπεδα Κινέζικων Αμιγώς Online

Δείτε τα διαθέσιμα επίπεδα που προσφέρονται και online!
 • HSK1 (Online)

  Ηλικία: 18+
  (έφηβοι υπό προϋποθέσεις)

  Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των Κινέζικων! Οι σπουδαστές γνωρίζουν τη λογική της κινέζικης γλώσσας και ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στη βασική επικοινωνία.

 • HSK2 (Online)

  Ηλικία: 18+
  (έφηβοι υπό προϋποθέσεις)

  Και το ταξίδι στην κινεζική γλώσσα συνεχίζεται με τον σπουδαστή να είναι σε θέση να επικοινωνήσει στα Κινέζικά σε ένα πλήθος διαφορετικών αλλά απλών περιστάσεων.

 • HSK3 (Online)

  Ηλικία: 18+
  (έφηβοι υπό προϋποθέσεις)

  Στο HSK3 ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη μελέτη της κινέζικης γραμματικής και με ένα λεξιλόγιο περίπου 600-1.000 λέξεων, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί σε ένα πλήθος περιστάσεων.

 • HSK4.1 (Online)

  Ηλικία: 18+

  Στο HSK4 οι σπουδαστές ανεξαρτητοποιούνται και για αυτόν τον λόγο θεωρείται επίπεδο-σταθμός (αντίστοιχο του Β2). Καθώς πραγματοποιείται εμβάθυνση σε πτυχές της γλώσσας, το συγκεκριμένο επίπεδο ολοκληρώνεται σε δύο ακαδημαϊκά έτη.

Κινέζικα Online

Διαδικτυακά μαθήματα Κινέζικων υψηλού επιπέδου όπου κι αν βρίσκεσαι!
 • https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/02/online-slider.jpg
  https://www.siountri.gr/wp-content/uploads/2022/07/Group-190.png
  Εκμάθηση χωρίς φυσική παρουσία
  Στο Siountri School ήμασταν πάντοτε στην αιχμή της τεχνολογίας και της καινοτομικής διδασκαλίας. Έτσι προσφέρουμε τη διδασκαλία σε μαθήματα Κινέζικων Online με ευκολία και προσαρμόσαμε το πρόγραμμα της κανονικής μας διδασκαλίας στις ανάγκες του online μαθήματος με τη χρήση διαδικτυακών εργαλείων όπως web-books, e-books, online πηγές και multimedia.

  Ομοιογενή τμήματα, με κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους είναι το μυστικό της επιτυχίας στο Siountri School. Γιατί παράλληλα με τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα και βέβαια τη διδασκαλία από καθηγητές native speakers, πιστεύουμε στη δύναμη της Ομάδας, που ωθεί κάθε μέλος της στην πρόοδο.

  Στο Siountri School θα βρείτε επίσης διαδικτυακά τμήματα για να ξεκινήσετε online μαθήματα Αραβικών, Ρωσικών, Αγγλικών και πολλών ακόμα γλωσσών!
  Βρες το τμήμα σου

  Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
  στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
   Βρες το τμήμα σου
   Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
   Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
   Βρείτε μας στα social