Οι καθηγήτριες Ρωσικών του Siountri School έχουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θέληση να βοηθήσουν τους μαθητές τους να κατακτήσουν τη γραμματική και το συντακτικό της γλώσσας του Ντοστογιέφσκι.

---

Οι καθηγήτριες Ρωσικών του Siountri School έχουν τον τρόπο να κάνουν τους μαθητές, μικρούς και μεγάλους, να μιλούν με ευχέρεια τη ρωσική γλώσσα προετοιμάζοντάς τους ταυτόχρονα για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων. Ενσωματώνοντας υποστηρικτικές δραστηριότητες, όπως ανάγνωση βιβλίων, παρακολούθηση ταινιών και θεματικές βραδιές, τα μαθήματα ρωσικών γίνονται μία διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία!

Με εφόδιο την πολυετή εμπειρία τους, τη μητρική τους γλώσσα και τις σπουδές τους, οι καθηγήτριες Ρωσικών του Siountri School βοηθούν τους μαθητές τους να ξεπερνούν τις δυσκολίες που παρουσιάζει η εκμάθηση Ρωσικών. Έχοντας οι ίδιες αγάπη για τη διδασκαλία καταφέρνουν να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών και να τους βοηθούν να εξοικειώνονται τόσο με τη γραμματική και το συντακτικό όσο και με τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις γεύσεις του πολιτισμού της Ρωσίας.