Συνδυάζοντας την αγάπη για τις εικαστικές τέχνες με την τέχνη της διδασκαλίας!

Η Diane είναι μια πραγματική Ευρωπαία. Με μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Έλληνα μεγάλωσε μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας όπου και επέστρεψε να ζήσει αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις εικαστικές τέχνες στο Βερολίνο (Universität der Künste) και τη Γενεύη (Haute école d’art et de design de Genève).

Δίδαξε τη γαλλική γλώσσα για πολλά χρόνια σε παιδιά, εφήβους αλλά και ενήλικες πολλά δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της γαλλόφωνης Ελβετίας και σε οργανισμούς όπως o “Franc-Parler” διατηρώντας παράλληλα την ενασχόλησή της με τις εικαστικές τέχνες και κυρίως την κεραμική.

 

Η ελληνική της καταγωγή την ώθησε να γνωρίσει τη χώρα και τους ανθρώπους της. Έτσι, εδώ και δυο χρόνια, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου η πόλη, τα χρώματά της και η οικειότητα των κατοίκων της την εμπνέουν για να διαδώσει τη γαλλική γλώσσα συνδυάζοντας την αγάπη της για τις εικαστικές τέχνες, αναπτύσσοντας μία διαθεματική προσέγγιση της γλώσσας.

Place of birth icon
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Λωζάνη, Ελβετία
Years at siountri school icon
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SIOUNTRI SCHOOL
1
Mother tongue icon
ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Γαλλικά
Studies icon
ΣΠΟΥΔΕΣ
Diplôme HES en arts visuels - Haute Ecole d’art et de design de Genève & Universität der Künste (Berlin)
Experience in teaching icon
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
10
ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ
Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social