Η δική μας Lucie in the sky with diamonds

Η δική μας Lucie έρχεται από την…Ουαλία. Η Lucie με μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο και πατέρα από την Ελλάδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία, ενώ μετακόμισε στην Ουαλία για το Γυμνάσιο.

Στα 16 της, λοιπόν, φοίτησε σε ένα «χαριποτερικό» boarding school, το United World College, Atlantic College και έπειτα αποφάσισε πριν σπουδάσει να δουλέψει και να ταξιδέψει. Ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για outdoor education προκειμένου να διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες αγγλικά σε συνδυασμό με υπαίθρια σπορ, όπως σκι και αναρρίχηση, αλλά και μαθήματα για την προστασία της φύσης. Ο σκοπός ήταν ακριβώς αυτός: να διδάσκονται τα Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα σε εξωτερικό περιβάλλον με διασκεδαστικό τρόπο. Η Lucie λοιπόν έμαθε να δουλεύει με μαθητές από διαφορετικές χώρες και backgrounds διδάσκοντας τη μητρική της γλώσσα.

Το ένα οδήγησε στο άλλο και η μοίρα την προσγείωσε αρχικά στα Γιάννενα, όπου συνεργάστηκε με μία ΜΚΟ δουλεύοντας με παιδιά-πρόσφυγες. Ανάμεσα στα καθήκοντά της ήταν να διδάσκει Αγγλικά σε παιδιά και να οργανώνει ομάδες προσκόπων για εξωτερικές δραστηριότητες.

Έπειτα απογειώθηκε για το Βανκούβερ του Καναδά όπου δούλεψε για μια εταιρία που διοργάνωνε περιηγήσεις παρακολούθησης φαλαινών. Εκεί εντάχθηκε και σε ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα αναγνώρισης των φαλαινών όρκα.

Και μετά από όλα αυτά τα miles & Bonus αποφάσισε τελικά να σπουδάσει Sports Science and Education στο University of Bangor, στην Ουαλία. Ειδικεύτηκε δε στη σχέση ανάληψης ρίσκου και ναρκισσισμού στα σπορ! Wow? I Know!

Τώρα εντάσσεται στο δυναμικό του σχολείου μας. Αφενός για να διδάξει στα pre-junior classes, αφετέρου για να συνεργαστεί με όλα τα τμήματα και τους επικεφαλής τους προκειμένου να συνδυαστεί το μάθημα με outdoor activities. «Στην ουσία είναι σαν να θέτεις σε εφαρμογή όλα όσα ξέρεις στα Αγγλικά… στην πραγματική ζωή. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Σε αυτά τα μαθήματα θα διοργανώσουμε παιχνίδια team building και ασκήσεις στις οποίες συμμετέχει και το μυαλό και το σώμα. Δηλαδή θα μαθαίνουμε όντας παράλληλα δραστήριοι και με το σώμα μας».

Μαντέψτε τώρα ποια είναι τα αγαπημένα της χόμπι. Αναρρίχηση και πεζοπορία! Ας μην ξεχνάμε πως τα σαββατοκύριακα η Lucie διδάσκει σκι στον Παρνασσό!

Place of birth icon
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Wales, UK
Years at siountri school icon
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SIOUNTRI SCHOOL
1
Mother tongue icon
ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Αγγλικά
Studies icon
ΣΠΟΥΔΕΣ
Sport Science and Outdoor Education. First Class (Hons) | Bangor University, United Kingdom
Experience in teaching icon
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
3
ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ
Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social