Υπόθεση Οικογενειακή: H κυρία Κωντσταντίνα και ο Γιώργος

«Στο μάθημα των Αγγλικών μου αρέσει πολύ που μιλάμε μόνο Αγγλικά. Επίσης, πάντα συζητάμε όλοι μαζί για κάποιο θέμα, δεν είναι στην τάξη απλώς ένας δάσκαλος που λέει τα δικά του και σημειώνει στον πίνακα. Ξέρετε, και η συζήτηση είναι τρόπος μάθησης.»

Στο Siountri School ξεκίνησε πρώτη η… μαμά! Βέβαια για την τρίτη ξένη γλώσσα που ήθελε να μάθει, τα Ρωσικά.  «Μεγάλη σημασία στο μάθημα είχε το ίδιο το γκρουπ! Το γεγονός πως φρόντισαν στο Siountri School να είναι ομοιογενές μας βοήθησε να δεθούμε τότε και να γίνουμε σαν οικογένεια. Επιπλέον, το μάθημα γινόταν με πολύ ευχάριστο τρόπο», μας λέει η Κωνσταντίνα, η οποία, αν και διέκοψε για λίγο τις σπουδές της για προσωπικούς λόγους, σχεδιάζει τώρα το μεγάλο come back. Στο μεταξύ, είχε φτάσει η ώρα να ξεκινήσουν Αγγλικά η Δέσποινα και ο Γιώργος, τα παιδιά της. Και βέβαια ξεκίνησαν στο Siountri School. Ποιος ξέρει; Σε λίγο μπορεί να κάνουν και όλοι μαζί το homework τους στο σπίτι!

Με Iron Maiden μπλούζα, μουσικές ανησυχίες (μαθαίνει ηλεκτρική κιθάρα) και αγάπη για το μπάσκετ, κατέφθασε και ο 15χρονος Γιώργος! Τον Ιούνιο έδωσε και πήρε το Lower και φέτος θα συνεχίσει στην τάξη του Proficiency. Το όνειρό του είναι να σπουδάσει ελληνική ή αγγλική φιλολογία.

Με τη φανταστική του ενέργεια ο Γιώργος, ίσως ο πιο ορεξάτος έφηβος που θα γνωρίσετε ποτέ, δεν κρατιέται να ξεκινήσουν τα μαθήματα Αγγλικών! O ίδιος έχει πολλά να πει στους συμμαθητές του στα Αγγλικά, με πολλούς εκ των οποίων είναι πλέον και καλοί φίλοι. Όπως για τη RAP που ακούει -αφήστε που πια μπορεί να ξεχωρίσει τι λένε οι ράπερς στα Αγγλικά. Ποιο ήταν όμως το πρώτο-πρώτο τραγούδι του οποίου έμαθε τους στίχους; Το Smoke on the Water (επιρροή μπαμπά)- «μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι γιατί διηγείται ολόκληρη ιστορία»! Και συνεχίζει: «τα Αγγλικά είναι η παγκόσμια γλώσσα, δεν γίνεται να μην την ξέρουμε τέλεια». Με αυτή στο τσεπάκι του, σε λίγα χρόνια, θα ταξιδέψει με τους κολλητούς του στο Λονδίνο, στην Ολλανδία και στο LA, ακριβώς όπως το ονειρεύεται.