Διπλώματα Αραβικών

Μία πιστοποίηση στην αραβική γλώσσα δίνει την ευκαιρία σε όσους μαθαίνουν Αραβικά να συμπεριλάβουν στο βιογραφικό τους μία γλώσσα που δημιουργεί ευκαιρίες εργασίας σε πολλές χώρες του αραβικού κόσμου που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν ταχύτατη ανάπτυξη.

Διπλώματα Αραβικών - Επίπεδο Α1

Μία σωστή και μεθοδική εισαγωγή στην εκμάθηση της αραβικής γλώσσας είναι απαραίτητη. Τα Αραβικά είναι μία γλώσσα απαιτητική, ιδιαίτερα στο κομμάτι της γραφής και της φωνητικής-φωνολογίας. Τον πρώτο χρόνο οι μαθητές εξοικειώνονται με το αραβικό αλφάβητο, με τους βασικούς κανόνες σύνταξης και γραφής των Αραβικών αλλά και με την προφορά ώστε να αναπτύσσεται παράλληλα η προφορική επικοινωνία. Σε αυτό το επίπεδο, ο μαθητής εξετάζεται στην ικανότητά του να συστηθεί, να μιλήσει για τον εαυτό του, να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις που αφορούν θέματα της καθημερινότητάς του.


Διπλώματα Αραβικών - Επίπεδο Α2

Ο μαθητής σε αυτό το επίπεδο πρέπει να μπορεί να συμμετέχει σε απλές καθημερινές συνομιλίες χωρίς δυσκολία και να γνωρίζει τρείς βασικούς χρόνους, τον ενεστώτα, τον αόριστο και τον μέλλοντα. Επίσης, να μπορεί να χρησιμοποιεί σύνθετες δομές, να κάνει ερωτήσεις με αυτές και να απαντά σε ερωτήσεις.


Διπλώματα Αραβικών - Επίπεδο B1

Με την ολοκλήρωση του αρχικού επιπέδου Α1 και Α2, ο μαθητής είναι πλέον εξοικειωμένος με τις βασικές συντακτικές και γραμματικές δομές στα Αραβικά, έχει αναπτύξει το λεξιλόγιό του σε βασικό επίπεδο και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πιο εξειδικευμένες και πολύπλοκες δομές. Σε αυτό το επίπεδο ο μαθητής πρέπει να είναι ικανός να γράφει μικρές εκθέσεις και να εκφράζεται με σχετική ευκολία στην επικοινωνία που αφορά σε καθημερινές καταστάσεις αλλά και πιο εξειδικευμένα θέματα.


Διπλώματα Αραβικών - Επίπεδο B2

Οι υποψήφιοι για το επίπεδο Β2 πρέπει να χειρίζονται με εξαιρετική ευκολία τις καθημερινές συνομιλίες. Επίσης, να μπορούν να μιλήσουν και να γράψουν για πιο δύσκολα και σύνθετα θέματα και να μπορούν να διαβάσουν εφημερίδες, έστω και με τη βοήθεια του λεξικού. Καλούνται επίσης να χρησιμοποιήσουν πιο σύνθετες δομές της αραβικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο.

Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social