certificate certificate

Διπλώματα Αγγλικών

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η κατάκτηση της αγγλικής γλώσσας και αμέσως μετά η πιστοποίησή της.

Πτυχία Αγγλικών Lower – Advanced – Proficiency

Τα σημαντικότερα πανεπιστημιακά τμήματα αγγλικής γλώσσας στον κόσμο, το Cambridge και το Michigan, δημιούργησαν τα πτυχία που σε εμάς σήμερα είναι γνωστά ως: Πτυχίο Αγγλικών Lower, Advanced Πτυχίο Αγγλικών και Πτυχίο Αγγλικών Proficiency. Το Πανεπιστήμιου του Cambridge εδρεύει στη Βρετανία και ακολουθεί έναν διαφορετικό τρόπο αξιολόγησης στις εξετάσεις. Το πανεπιστήμιο του Michigan βρίσκεται στην Αμερική και ο τρόπος εξέτασης διαφέρει από το βρετανικό σύστημα.

 

Πτυχίο Αγγλικών Lower (FCE) Michigan & Cambridge

Το πρώτο σκαλί ή αλλιώς Lower!

First Certificate in English (FCE) – Lower

cambridge

Πάρτε λίγο από την αίγλη του ιστορικού University of Cambridge και πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στα Αγγλικά με την σφραγίδα ενός από τα πιο διακεκριμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα του κόσμου. Το First Certificate in English είναι το δίπλωμα ορόσημο στην αγγλική γλώσσα και αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς.  Οι κάτοχοι του πτυχίου αγγλικών Lower είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις βασικές δομές της αγγλικής γλώσσας με αρκετή άνεση και ευχέρεια. Επιπλέον, κατέχουν ένα ευρύ λεξιλόγιο που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με αποτελεσματικότητα και αυτοπεποίθηση στις περισσότερες από τις καθημερινές, κοινωνικές περιστάσεις. Για τους μικρούς σε ηλικία ενδιαφερόμενους, υπάρχει πλέον και το FCE for Schools του οποίου η θεματολογία ταιριάζει περισσότερο σε παιδιά. Ανατρέξτε στα τμήματα αγγλικών Lower για παιδιά και δώστε τους την ευκαιρία να αποκτήσουν το αγγλικών Lower Cambridge εύκολα!

 

 

Certificate of Competency in English (ECCE)

Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Michigan εδώ και 73 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην αξιολόγηση και πιστοποίηση της γνώσης Αγγλικών παγκοσμίως. Το δίπλωμα ECCE είναι επίσημο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας, το οποίο αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 (επίπεδο Lower) του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Michigan των Η.Π.Α. Το πτυχίο Aγγλικών Michigan είναι επίσημα αναγνωρισμένο τόσο από το ελληνικό κράτος ως πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, όσο και από τον ιδιωτικό τομέα ως πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας. H εξέταση για το ECCE αποτελείται από τέσσερα (4) μέρη: έκθεση (Writing), κατανόηση προφορικού λόγου (Listening), γραμματική, λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένων (Grammar, Vocabulary and Reading Comprehension) και προφορική εξέταση (Speaking).


Πτυχίο Αγγλικών Proficiency C1 Advanced Cambridge & Michigan

Ένα βήμα πιο κοντά στο Proficiency!

Certificate of Advanced in English (CAE)

cambridge
Το Certificate of Advanced in English αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Οι σπουδαστές που θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα Αγγλικών στο επίπεδο αυτό είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα με ευχέρεια και άνεση, να ανταποκρίνονται στις περισσότερες περιστάσεις της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής και να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της ανώτατης εκπαίδευσης. Συνήθως, οι υποψήφιοι χρειάζονται ένα επιπλέον έτος προετοιμασίας μετά την απόκτηση του First Certificate in English προκειμένου να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις για το CAE. Στο Siountri School θα βρείτε παιδικά τμήματα Advanced Proficiency C1 για την προετοιμασία και την κατάκτηση του από το πανεπιστήμιο του Cambridge.’’

 

 


Advanced Level Certificate in English (ALCE)

Το ALCE αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Το δίπλωμα αυτό παρέχει μια έγκυρη πιστοποίηση στον κάτοχό του ότι μπορεί να επικοινωνήσει σε πολύ καλό επίπεδο Αγγλικών, τόσο σε εργασιακό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, καθώς και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγγλόφωνων πανεπιστημίων. Η εξέταση για το ALCE αποτελείται από τέσσερα (4) μέρη: κατανόηση προφορικού λόγου (Listening), κατανόηση γραπτού κειμένου (Reading), παραγωγή γραπτού λόγου (Writing), προφορική εξέταση (Speaking). Στο Siountri School θα βρείτε το κατάλληλο τμήμα που θα σας προετοιμάσει για την κατάκτηση του διπλώματος Advanced Proficiency C1 Michigan.’’


Πτυχίο Αγγλικών C2 Proficiency Michigan & Cambridge

Proficiency σημαίνει άριστη γνώση!

Certificate of Proficiency in English (CPE)

cambridge
Πρόκειται για ένα απαιτητικό δίπλωμα που πιστοποιεί την άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Οι κάτοχοι του πτυχίου αγγλικών Proficiency Cambridge μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε περίσταση (επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον) και είναι ικανοί να κατανοούν πολύπλοκα κείμενα (αλληλογραφία, επιστημονικά και λογοτεχνικά κείμενα, άρθρα εφημερίδων κ.α.). Στο Siountri School θα βρείτε παιδικά τμήματα προετοιμασίας Proficiency για την κατάκτηση της κορυφής.’’


Certificate of Proficiency in English (ECPE)


Το Certificate of Proficiency in English (ECPE) πιστοποιεί το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων στην αγγλική γλώσσα και ο κάτοχος του πτυχίου αγγλικών Proficiency Michigan μπορεί να κατανοεί πολύπλοκα κείμενα και να εκφράζεται γραπτά και προφορικά άνετα και με σαφήνεια στο κοινωνικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Πρόκειται για γραπτή και προφορική εξέταση που αποτελείται από τέσσερα (4) μέρη: έκθεση (Writing), κατανόηση προφορικού λόγου (Listening), γραμματική, Cloze, λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένων (Grammar, Cloze, Vocabulary and Reading Comprehension) και προφορική εξέταση (Speaking).

Βρες το τμήμα σου

Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social