Αγγλικά   /   Ενήλικες   /   Proficiency & IELTS Combo

Proficiency & IELTS Combo

Combo σημαίνει «Τα θέλω Όλα σε ένα Course!»: να τελειοποιήσω τα Αγγλικά μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση στην προφορική και γραπτή επικοινωνία, παίρνοντας όλες τις πιστοποιήσεις (PROFICIENCY & IELTS). Και όλα αυτά σε ένα έτος και μάλιστα αμιγώς online!

Καθηγητές Native Speakers

Πιστοποίηση Cambridge ή Michigan

2 πιστοποίησεις ECPE & IELTS

Αμιγώς Online Διδασκαλία

Αμιγώς Online Διδασκαλία

Τμήματα Ενηλίκων

Αποκλειστικά για φοιτητές

Combo σημαίνει Michigan ECPE, IELTS, Speaking & Writing Booster μαζί!

Το Combo Course είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο, αμιγώς online πρόγραμμα ενός έτους που καλύπτει την ύλη δύο κορυφαίων πτυχίων στα Αγγλικά: του Michigan Proficiency (ECPE) και του IELTS Academic και απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές* με υψηλή φιλοδοξία και απαιτήσεις.

Υπό την καθοδήγηση της έμπειρης και native speaker Mary Kombolias, ο κάθε σπουδαστής που θα ολοκληρώσει το 12μηνο πρόγραμμα σπουδών, θα έχει κατακτήσει την αγγλική γλώσσα, τόσο σε γραπτό όσο και προφορικό επίπεδο. Αυτό θα πιστοποιηθεί με την επιτυχή εξέταση στο Michigan ECPE Proficiency και το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο IELTS Academic paper-based (International English Language Testing System) με βαθμό 7,5 και άνω που ανοίγει τις πόρτες σε καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού και δίνει τη δυνατότητα εργασίας σε χώρες όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Μεγάλη Βρετανία.

Πέρα από τις δύο πιστοποιήσεις, ο τρίτος πυλώνας του Combo Course (Speaking & Writing Booster) δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Project Based Learning εξάσκηση με στόχο την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης στον χειρισμό της προφορικής και της γραπτής γλώσσας και την περαιτέρω εξοικείωση σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων πραγματοποιείται αμιγώς online, ενώ προβλέπονται και ορισμένες δια ζώσης συναντήσεις για προσομοίωση σε συνθήκες εξετάσεων.

* Το πρόγραμμα είναι αυστηρά μονοετές και απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές.

 

** Βασική προϋπόθεση για την είσοδο των σπουδαστών είναι η γνώση Αγγλικών σε επίπεδο C1 (πιστοποίηση μέσω Instalevel).

 

*** Στο πλαίσιο του course, θα υπάρξουν και ορισμένες δια ζώσης συναντήσεις για τεστ προσομοίωσης.


Διαθέσιμα Τμήματα Combo

Επιλέξτε τα τμήματα που σας ενδιαφέρουν κι εμείς θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας.

Αγγλικά Proficiency & IELTS Combo

Aleka, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
πρόγραμμα
01/10/2024 έως 30/06/2025
ωράριο
ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
τοποθεσία
Online
αριθμός ατόμων
μέχρι 10 μαθητές
ηλικία
για φοιτητές & νέους επαγγελματίες
κόστος
€160/μήνα
warning ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Γνώσεις C1 (Instalevel Test), Αποκλειστικά για φοιτητές


Τα βήματα προς την επιτυχία!

Πώς θα ενταχθείς στo τμήματα Proficiency & IELTS Combo εξασφαλίζοντας προνομιακά δίδακτρα!
Βήμα 1
Ξεκίνα με ένα Δωρεάν Τεστ Αξιολόγησης*
€0
 • Εισαγωγή στο τμήμα Combo με σκορ C1 και πάνω
 • Αποκλειστικά για φοιτητές

* Έγκυρο online τεστ μέσω Instalevel αξίας 39 ευρώ

Βήμα 2
Εξασφάλισε Προνομιακά Δίδακτρα για Φοιτητές
€160
/μήνα*
 • Με 3 τρίμηνες καταβολές

*3 δόσεις των 480 ευρώ
Το Combo course έχει τη δική του προνομιακή τιμολογιακή πολιτική και εξαιρείται από κάθε άλλη προωθητική ενέργεια (π.χ Χριστουγεννιάτικη προσφορά, Υποτροφία κλπ)

Βήμα 3
Εντάξου σε ολιγομελές τμήμα
μέχρι
10
μαθητές
 • Αμιγώς Online*
 • Σπουδαστές με κοινό προσανατολισμό

* Η παράδοση των μαθημάτων είναι αμιγώς online. Προβλέπονται κάποιες συναντήσεις δια ζώσης για πραγματοποίηση τεστ προσομοίωσης.

Βήμα 1
Ξεκίνα με ένα Δωρεάν Τεστ Αξιολόγησης*
€0
 • Εισαγωγή στο τμήμα Combo με σκορ C1 και πάνω
 • Αποκλειστικά για φοιτητές

* Έγκυρο online τεστ μέσω Instalevel αξίας 39 ευρώ

Βήμα 2
Εξασφάλισε Προνομιακά Δίδακτρα για Φοιτητές
€160
/μήνα*
 • Με 3 τρίμηνες καταβολές

*3 δόσεις των 480 ευρώ
Το Combo course έχει τη δική του προνομιακή τιμολογιακή πολιτική και εξαιρείται από κάθε άλλη προωθητική ενέργεια (π.χ Χριστουγεννιάτικη προσφορά, Υποτροφία κλπ)

Βήμα 3
Εντάξου σε ολιγομελές τμήμα
μέχρι
10
μαθητές
 • Αμιγώς Online*
 • Σπουδαστές με κοινό προσανατολισμό

* Η παράδοση των μαθημάτων είναι αμιγώς online. Προβλέπονται κάποιες συναντήσεις δια ζώσης για πραγματοποίηση τεστ προσομοίωσης.


Γνώρισε το διδακτικό προσωπικό!

Ms Combo!
Aleka, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη

  Μέθοδος διδασκαλίας

  • Οι σπουδαστές θα δουλέψουν με ειδικά σχεδιασμένο υλικό, βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του πτυχίου Michigan ECPE Proficiency καθώς επίσης και με εξειδικευμένα τεστ προετοιμασίας για τις paper-based εξετάσεις IELTS Academics. Η προετοιμασία αφορά για τις εξετάσεις στο τέλος της διάρκειας του course (Δεκέμβριος).
  • Μηνιαία δημιουργικά projects “speaking and writing booster” με βάση τη μέθοδο “PBL”. Το PBL ή αλλιώς “Project Based Learning” βασίζεται στην εκπαιδευτική προσέγγιση του “learning by doing” όπου οι σπουδαστές καλούνται μέσα από podcast, debates, παρουσιάσεις και ομιλίες να μιλούν, να γράφουν και να κάνουν έρευνα πάνω σε θεματικές που τους ενδιαφέρουν και τους αφορούν άμεσα, έχοντας διαρκή και ενεργή συμμετοχή μέσα στην τάξη. Τα εν λόγω project βοηθούν στην ενδυνάμωση τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες σε τεχνικές έρευνας, παρουσίασης και τήρησης χρονικών προθεσμιών.
  • H εντατική εξάσκηση στην παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου προσφέρει την ευκαιρία στους σπουδαστές να κατανοήσουν βαθύτερα τη λειτουργία της γλώσσας, να μάθουν εκφράσεις και ιδιωματισμούς σα να ζούσαν σε αγγλόφωνες χώρες, να εμπλουτίσουν δυναμικά το λεξιλόγιό τους αλλά και να βελτιώσουν σημαντικά την προφορά τους, η οποία και βαθμολογείται στο IELTS.
  «Tο βασικό στοιχείο μιας ομάδας είναι η ενσυναίσθηση και η κατανόηση πως ο καθένας προέρχεται από διαφορετικό περιβάλλον. Αυτό που μας δένει όλους είναι ο κοινός στόχος, που μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε επιτρεπτική ατμόσφαιρα. Στις δικές μου τάξεις τα λάθη επιβάλλονται!»
  — Mary Kombolias, Καθηγήτρια Αγγλικών

  Ενδεικτικές ενότητες διδακτέας ύλης και χρονοδιάγραμμα πτυχίων

  • Αναλυτικότερα, μέσα στη χρονιά οι σπουδαστές θα καλύψουν ύλη επιπέδου C2 κάνοντας συστηματική επανάληψη της γραμματικής και του λεξιλογίου με ταυτόχρονη χρήση student’s book and grammar book, μέσα από μια προσεκτικά επιλεγμένη βιβλιογραφία που να ταιριάζει στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.
  • Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί προετοιμασία στον γραπτό και προφορικό λόγο μέσα από υλικό που βασίζεται σε project based learning.
  • Τέλος, στην τρίτη φάση του course, οι σπουδαστές θα επικεντρωθούν στα τεστ προσομοίωσης που θα τους προπονήσουν κατάλληλα για την ημέρα των εξετάσεων. Ορισμένα τεστ, θα πραγματοποιηθούν σε συνθήκες προσομοίωσης δια ζώσης.

  Όλοι γνωρίζουμε για την ισχύ του Proficiency. Διάβασε παρακάτω λίγα λόγια για το IELTS:

  • Είναι απαραίτητο εφόδιο για είσοδο σε πανεπιστήμια για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.
  • Αναγνωρίζεται σε πάνω από 11.000 διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες παγκοσμίως.
  • Προϋπόθεση για την απόκτηση Βίζας σε χώρες της Κοινοπολιτείας.
  • Προϋπόθεση για εργασία σε χώρες με κύρια γλώσσα τα Αγγλικά.
  • Επίσημα αναγνωρισμένο πτυχίο υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συμβουλίου, του IDP: IELTS Australia, και του Cambridge English μέλος του Πανεπιστημίου του Cambridge.
  • Πάνω από το 99% των αγγλόφωνων Πανεπιστημίων και Κολλεγίων τετραετούς φοίτησης παγκοσμίως αναγνωρίζουν τα IELTS ως επαρκή πιστοποίηση για την εγγραφή στα προγράμματα τους.
  • Το πτυχίο εξετάζει τέσσερις βασικούς άξονες: listening, reading, writing and speaking.
  • Οι paper-based εξετάσεις του IELTS Academics διοργανώνονται σε μηνιαία βάση.

  Βρες το τμήμα σου

  Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
  στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
   Βρες το τμήμα σου
   Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
   Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
   Βρείτε μας στα social