Αγγλικά   /   Ενήλικες

Αγγλικά για Ενήλικες

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να γνωρίζει κανείς μια γλώσσα από το να την κατέχει.

Καθηγητές Native Speakers

Πιστοποίηση Cambridge ή Michigan

Πιστοποίηση Cambridge ή Michigan

Δωρεάν Κατατακτήριο Τεστ Instalevel

Δωρεάν Κατατακτήριο Τεστ Instalevel


Εκμάθηση Αγγλικών για Ενήλικες

Τα Αγγλικά είναι η βάση επικοινωνίας της παγκόσμιας κοινότητας και θα πρέπει κανείς να τη γνωρίζει σε βάθος, θα πρέπει να αντιλαμβάνεται τη δομή και τη φιλοσοφία της, αλλά και να «εξειδικευτεί» στα Αγγλικά που τον/την ενδιαφέρουν περισσότερο.

Στο Siountri School αναλαμβάνουν οι native speakers καθηγητές μας να σε καθοδηγήσουν κατάλληλα και να σε οδηγήσουν στις εξετάσεις του Cambridge ή Michigan Proficiency με την αυτοπεποίθηση που εξασφαλίζει η τεχνογνωσία μας.

Παράλληλα με τις σπουδές σου (ή όχι) μπορείς και πάλι να ξεκινήσεις μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες, στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, παίρνοντας τα αντίστοιχα διπλώματα με 98% επιτυχία κάθε χρόνο. Με την εφαρμογή του instalevel μπορούμε να εντοπίσουμε αξιόπιστα σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι ακριβώς και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις εκεί που έχεις αποφασίσει.

Με το ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για ενήλικες, αλλά και με τη δυνατότητα να ενταχθείς σε online τμήμα, μπορείς τώρα, απ’ όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα να προχωρήσεις τις σπουδές σου στα Αγγλικά παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Διάβασε περισσότερες πληροφορίες ανάλογα με το τμήμα που σε ενδιαφέρει.Επίπεδα ακαδημαϊκού έτους

Δείτε τα διαθέσιμα επίπεδα Αγγλικών για ενήλικες!
 • Proficiency & IELTS Combo

  Ηλικία: Αποκλειστικά Φοιτητές
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Proficiency & IELTS

  Combo σημαίνει δύο πιστοποιήσεις (PROFICIENCY & IELTS), έξτρα προφορική και γραπτή εξάσκηση σε ρεαλιστικές συνθήκες (Project Based Learning), μέσα σε ένα έτος και μάλιστα αμιγώς online!


Καθηγητές

Γνωρίστε το έμπειρο και καταρτισμένο διδακτικό μας προσωπικό
Aleka, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
Elsa
Iris
 • Aleka, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
  Elsa
 • Iris
  Σελίδα από 2 slider arrow

   Βρες το τμήμα σου

   Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
   στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social