Αγγλικά   /   Ενήλικες

Αγγλικά

Για ενήλικες
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να γνωρίζει κανείς μια γλώσσα από το να την κατέχει.

Καθηγητές Native Speakers

Πιστοποίηση Cambridge ή Michigan

Δωρεάν Κατατακτήριο Τεστ Instalevel


Τα Αγγλικά είναι η βάση επικοινωνίας της παγκόσμιας κοινότητας και θα πρέπει κανείς να τη γνωρίζει σε βάθος, θα πρέπει να αντιλαμβάνεται τη δομή και τη φιλοσοφία της, αλλά και να «εξειδικευτεί» στα Αγγλικά που τον/την ενδιαφέρουν περισσότερο.

Στο Siountri School αναλαμβάνουν οι native speakers καθηγητές μας να σε καθοδηγήσουν κατάλληλα και να σε οδηγήσουν στις εξετάσεις του Cambridge ή Michigan Proficiency με την αυτοπεποίθηση που εξασφαλίζει η τεχνογνωσία μας.

Παράλληλα με τις σπουδές σου (ή όχι) μπορείς και πάλι να ξεκινήσεις και να τελειοποιήσεις τα Αγγλικά σου παίρνοντας τα αντίστοιχα διπλώματα, με 98% επιτυχία κάθε χρόνο. Με την εφαρμογή του instalevel μπορούμε να εντοπίσουμε αξιόπιστα σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι ακριβώς και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις εκεί που έχεις αποφασίσει.

Με ειδικό πρόγραμμα σπουδών για τους ενήλικες μαθητές μας, αλλά και με τη δυνατότητα να ενταχθείς σε online τμήμα, μπορείς τώρα, απ’ όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα να προχωρήσεις τις σπουδές σου στα Αγγλικά παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Διάβασε περισσότερες πληροφορίες ανάλογα με το τμήμα που σε ενδιαφέρει.Επίπεδα ακαδημαϊκού έτους

Δείτε τα διαθέσιμα επίπεδα Αγγλικών για ενήλικες!
 • Proficiency Adults C1

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Advanced

  Αυτή η χρονιά οδηγεί στην πιστοποίηση C1 (Advanced) καθώς επίσης προετοιμάζει τους μαθητές για την κατάκτηση της κορυφής, δηλαδή του Proficiency.

 • Proficiency Adults C2

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Proficiency

  H ακαδημαϊκή χρονιά που αφιερώνεται στο C2 είναι μια χρονιά γιορτής, αφού οι σπουδαστές κατακτούν πραγματικά τη γλώσσα και την κορυφή των πτυχίων.


Καθηγητές

Γνωρίστε το έμπειρο και καταρτισμένο διδακτικό μας προσωπικό
Elsa
Peter
Evelyn
 • Elsa
  Peter
 • Evelyn
  Σελίδα από 2 slider arrow

   Είσαι φοιτητής 18-25 ετών;

   Βρες το τμήμα σου

   Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
   στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Βρείτε μας στα social