Μάθε τη γλώσσα των χιλιάδων ετών, ανθρώπων, προϊόντων, επιχειρήσεων και ευκαιριών…τα Κινέζικα.

---

Η φράση «σου ακούγονται Κινέζικα» θα ανήκει πια στο παρελθόν. Γιατί τα μαθήματα Κινέζικων θα σε βοηθήσουν να τα καταλάβεις όλα! Και τη γλώσσα και τους χαρακτήρες (ιδεογράμματα) και την ιδιαίτερη φιλοσοφία του μεγαλειώδους αυτού πολιτισμού. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή για να παραγγείλεις στα Κινέζικα ή να μιλήσεις επαγγελματικά με έναν κινέζο πελάτη σου, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Η εκμάθηση Κινέζικων πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα (σε Νέα Σμύρνη και Χολαργό) και σε όλα τα επίπεδα. Το διδακτικό μας προσωπικό, μέσα από τα μαθήματα κινέζικης γλώσσας, μυεί τους σπουδαστές μας, όχι μόνο στα βασικά-τυπικά συστατικά της γλώσσας (γραφή, προφορά – ανάγνωση, γραμματική, συντακτικό, προφορική επικοινωνία), αλλά και στην κινέζικη κουλτούρα και πολιτισμό (κινέζικη καλλιγραφία, γιορτές, έθιμα, παροιμίες, κουζίνα).

Η επιτυχής παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων μας εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας και την επιτυχία σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και δίνουν την δυνατότητα στους σπουδαστές μας να συνεχίσουν τα κινέζικα μαθήματα, εάν το επιθυμούν, σε πανεπιστήμια της Κίνας!