Γαλλικά   /   Ενήλικες

Γαλλικά για Ενήλικες

Τα Γαλλικά είναι η 5η πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο, ενώ η ίδια η Γαλλία πρωτοπορεί πλέον στην τεχνολογία, στην ιατρική και στις επιστήμες. Δεν είναι λοιπόν μόνο μια απαραίτητη (και υπέροχη) γλώσσα, αλλά και ένα διαβατήριο σπουδών, αφού οι σπουδές στα κρατικά πανεπιστήμια είναι ακόμη πολύ προσιτές.
Καθηγητές Native Speakers Γαλλόφωνοι

Καθηγητές Native Speakers

Ολιγομελή Τμήματα

Ολιγομελή Τμήματα

Τμήματα Αμιγώς Online


Στο Siountri School αναλαμβάνουν οι native speakers καθηγητές μας να σε καθοδηγήσουν κατάλληλα βήμα-βήμα. Έχουμε εκπονήσει μάλιστα ειδικά προγράμματα Γαλλικών για ενήλικες ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν και να κατακτήσουν τα πτυχία τους σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα. Κυρίως όμως, θα έχουν κατακτήσει πραγματικά τη γλώσσα.

Παράλληλα με τις σπουδές ή με την εργασία μπορεί κανείς να προχωρήσει και στην εκμάθηση μίας ακόμη ξένης γλώσσας. Στα μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες φροντίζουμε να δημιουργούμε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, ώστε οι σπουδαστές να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο παρεμφερείς στόχους, αλλά και ενδιαφέροντα ώστε να μπορούν να συνομιλούν και να συμμετέχουν στην τάξη. Τα Γαλλικά παραμένουν ένα μεγάλο προσόν στο βιογραφικό, αλλά, παράλληλα, μας βοηθούν να μαθαίνουμε πώς μαθαίνουμε μια γλώσσα, ώστε οι επόμενες να κατακτηθούν ακόμα πιο εύκολα.

Και ας μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό: πως αν έχει κανείς ευκαιρία να ζήσει στη Γαλλία έστω και για ένα διάστημα, θα ανακαλύψει την πολύπλευρη ομορφιά των πόλεων και των χωριών, αλλά και πολιτιστικούς θησαυρούς. Κυρίως όμως θα διαπιστώσει πώς είναι να ζει κανείς σε μια πραγματικά φιλελεύθερη χώρα με κοινωνικό πρόσωπο, προοδευτικούς νόμους και νοοτροπία.

Και για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν τη σημασία των Γαλλικών και θα επιθυμούσαν και τα παιδιά τους να αγαπήσουν τη γλώσσα, το Siountri School διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων Γαλλικών για παιδιά, έτοιμο να ανακαλύψουν.Επίπεδα ακαδημαϊκού έτους

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας
 • Delf A1/A2

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4
  Πιστοποίηση: DELF – Niveau Α2
  CEFR: A2 Βασική γνώση

  Ξεκινάμε δυναμικά. Oι ενήλικοι σπουδαστές ξεκινούν την πορεία τους στα Γαλλικά με την πρώτη τάξη στην οποία ακολουθείται ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που καλύπτει την ύλη του επιπέδου Α1 και του επιπέδου Α2.

 • Delf B1

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4
  Πιστοποίηση: DELF – Niveau Β1
  CEFR: Β1 Μέτρια γνώση

  Έχοντας κατακτήσει μια πρώτη, βασική ανεξαρτησία στη γλώσσα από την προηγούμενη χρονιά, οι σπουδαστές ανεβαίνουν τώρα στο επόμενο σκαλί, κατανοώντας  απλά κείμενα και επικοινωνώντας για θέματα της καθημερινότητας.

 • Delf B2

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4
  Πιστοποίηση: DELF – Niveau Β2
  CEFR: Β2 Καλή γνώση

  Μια χρονιά-σταθμός, αφού μόλις τελειώσει κανείς επιτυχώς θα έχει διευρυμένη γλωσσική ευχέρεια στην κατανόηση και του προφορικού και του γραπτού λόγου.

 • Dalf C1

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 5
  Πιστοποίηση: DELF – Niveau C1
  CEFR: C1 Πολύ καλή γνώση

  Στο C1, oι σπουδαστές τελειοποιούν τις γνώσεις του Β2, τις εμπλουτίζουν και αποκτούν αποτελεσματική γλωσσική ευχέρεια ως ικανοί χρήστες – utilisateurs autonomes – της γαλλικής γλώσσας.

 • Dalf C2

  Ηλικία: Ενήλικες
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: DELF – Niveau C2
  CEFR: C2 Άριστη γνώση

  Όπως λέμε κορυφή. Μετά από αυτή τη χρονιά οι μαθητές έχουν πλέον άριστη γνώση της γλώσσας. Καθώς πλέον είναι… Maîtrise. Θα ξέρετε (και κυρίως θα νιώθετε) τι σημαίνει αυτό, στο τέλος της χρονιάς.


Καθηγητές

Γνωρίστε το έμπειρο και καταρτισμένο διδακτικό μας προσωπικό
Marianthie, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
Freddy
Antoine
Samuel
 • Marianthie, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
  Freddy
 • Antoine
  Samuel
  Σελίδα από 2 slider arrow
   «Γιατί να μάθει κανείς Γαλλικά; Για να μπορεί να επικοινωνεί κανείς στον γαλλόφωνο επαγγελματικό χώρο σαν να κάνει περίπατο σε έναν κήπο γαλλικού στυλ, με σχεδιασμένες γεωμετρικές φόρμες, όπως οι κανόνες της γαλλικής γλώσσας.»
   — Freddy, Καθηγητής Γαλλικών

   Γνωρίστε τον Freddy

   Γνωρίστε τον Freddy

   Πώς συνδυάζονται τα παϊδάκια, ο έρωτας, ο κινηματογράφος και η γαλλική γεωμετρική αρχιτεκτονική κήπων; Ο καθηγητής μας των Γαλλικών, Freddy, έχει την απάντηση.

   Πώς συνδυάζονται τα παϊδάκια, ο έρωτας, ο κινηματογράφος και η γαλλική γεωμετρική αρχιτεκτονική κήπων; Ο καθηγητής μας των Γαλλικών, Freddy, έχει την απάντηση.

   Βρες το τμήμα σου

   Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
   στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    Βρες το τμήμα σου
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
    Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    Βρείτε μας στα social