Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Siountri School έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε μια ιδιαίτερη ξένη γλώσσα όπως τα Τουρκικά και να ζήσεις έναν πολιτισμό που τόσο διαφέρει κι όμως τόσο πολύ μοιάζει με το δικό μας. Γιατί, μαθαίνοντας την τουρκική γλώσσα, υπό την καθοδήγηση του native-speaking διδακτικού προσωπικού μας, θα ανακαλύψεις έναν κόσμο 160.000 λέξεων που θα σου φανούν τόσο ξένες, όσο και γνώριμες.

---

Η εκμάθηση των Τουρκικών στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Siountri School πραγματοποιείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αγγίζει την προφορική χρήση της γλώσσας και φτάνει μέχρι και την προετοιμασία των σπουδαστών, για να αποκτήσουν όλα τα πτυχία που χορηγούνται από το διδασκαλείο γλωσσών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Τα μαθήματα τουρκικών φέρνουν τους σπουδαστές σε ουσιαστική επαφή με την ιστορία, την κουλτούρα, τον τουρκικό πολιτισμό προτρέποντας τους σπουδαστές να ανακαλύψουν τις ρίζες της τουρκικής γραφής αλλά και των διαλέκτων της τουρκικής γλώσσας. Από τα πρώτα μαθήματα τουρκικών το διδακτικό προσωπικό μας, που είναι τουρκικής καταγωγής, προσφέρει επεξηγήσειςστη γλώσσα των σπουδαστών αλλά και στα Τουρκικά, ενώ στα πιο προχωρημένα στάδια εκμάθησης τουρκικών η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά στα Τουρκικά, προκειμένου οι μαθητές να εξοικειωθούν πλήρως με τη γλώσσα.

Εάν οι ξένες γλώσσες αποτελούν την αγαπημένη σας συνήθεια και τα Τουρκικά μία από τις επιλογές σας, τότε καλέστε μας στο 210 9358062 για περισσότερες πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Siountri School για μία πρώτη γνωριμία:

Κεντρικό: Βίαντος 16, Nέα Σμύρνη
Παράρτημα: Βελισσαρίου 8, Χολαργός