Αγγλικά   /   Παιδιά

Αγγλικά για Παιδιά

Από 4 έως 16 ετών
Από το A ως το Ζ. Στο Siountri School, ξεκινάμε τάξεις Αγγλικών από πολύ μικρή ηλικία για τα παιδιά, προκειμένου να εξοικειώνονται σταδιακά με τη γλώσσα.

Έμπειρο διδακτικό προσωπικό

success

100% Επιτυχία στις πιστοποιήσεις!

Ολιγομελή Τμήματα

Ολιγομελή Τμήματα


Μαθήματα Αγγλικών για Παιδιά

Mέσω παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, τα παιδιά ξεκινούν να μαθαίνουν Αγγλικά σα να ήταν δίγλωσσα και με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να τα ακολουθούμε ως το τέλος των σπουδών τους. Έτσι, διδάσκουμε Αγγλικά για παιδιά βάσει πάντα των εξατομικευμένων αναγκών τους, ώστε να προσαρμόζουμε ανάλογα τη διδασκαλία μας.

Οι γερές βάσεις και μια δυναμική αρχή είναι το παν για κάθε γλώσσα, πόσο μάλλον για τα Αγγλικά. Για εμάς το μεγάλο στοίχημα είναι να αγαπήσει το παιδί τη γλώσσα εξαρχής και για πάντα.

Πώς γίνεται αυτό; Μέσα από παιχνίδι, τραγούδια, κι οπτικοακουστικό υλικό. Και βέβαια με την ενσυναίσθηση των native speaking καθηγητών μας που αφουγκράζονται τις ανάγκες και τη διάθεση των παιδιών προσαρμόζοντας κάθε φορά το πρόγραμμα.

Το μάθημα γίνεται εξαρχής στα Αγγλικά, ακόμα και στην πρώτη- πρώτη τάξη, την Junior A.  Κάθε τάξη έχει σαφώς ορισμένη διδακτέα ύλη και μεθόδους βάσει των σταδίου εξέλιξης των παιδιών. Οι native speaking καθηγητές μας που συντονίζουν τις ομάδες των παιδιών έχουν εξειδικευτεί στη διδασκαλία των παιδιών ώστε να μπορούν να τα καθοδηγήσουν σωστά και…διασκεδαστικά. Για να ξεκινήσει η περιπέτεια της γνώσης με τους καλύτερους οιωνούς.

Αν σας ενδιαφέρει να τελειοποιήσετε κι εσείς τα Αγγλικά σας, αναζητήστε το κατάλληλο τμήμα Αγγλικών για ενήλικες που σας ταιριάζει και γίνετε εσείς το πρότυπό τους!


Επίπεδα ακαδημαϊκού έτους

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας.
 • Pre Junior

  Προτεινόμενη ηλικία: 5-6 ετών
  Ώρες εβδομαδιαίως: 1,5

  Ένα πραγματικό πρόγραμμα- «learn as you play». Οι μίνι μαθητές, μαθαίνουν τα Αγγλικά βιωματικά: Παίζουν, χορευουν, τραγουδούν και κάνουν υπέροχες δραστηριότητες.

 • Junior A

  Προτεινόμενη Ηλικία: 7
  Ώρες εβδομαδιαίως: 3

  Σε αυτή την τόσο σημαντική χρονιά θέλουμε να κάνουμε την πιο θετική, χαρούμενη και φυσική εισαγωγή των παιδιών στη γλώσσα, ώστε να την αγαπήσουν πραγματικά.

 • Junior B

  Προτεινόμενη Ηλικία: 8
  Ώρες εβδομαδιαίως: 3

  Τα παιδιά έχουν κάνει την εισαγωγή στη γλώσσα και η Junior Β θεωρείται χρονιά-γέφυρα για το επόμενο στάδιο.

 • Class A

  Προτεινόμενη Ηλικία: 9
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4

  Και από την Junior B, οι μαθητές προχωρούν τώρα στην A Class με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Καιρός για νέες κατακτήσεις και εμπειρίες.

 • Class B

  Προτεινόμενη Ηλικία: 10
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4

  Έχοντας πίσω τους την εμπειρία της πρώτης «μεγάλης» τάξης τα παιδιά προχωρούν στην Class B, μια χρονιά ενδυνάμωσης και εξέλιξης των γνώσεων στη γραμματική, την παραγωγή γραπτού λόγου και την κατανόηση κειμένου.

 • Class C

  Προτεινόμενη Ηλικία: 11
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4

  Είναι μια χρονιά που τα παιδιά αρχίζουν να απολαμβάνουν όσα κατέκτησαν τις προηγούμενες χρονιές. Επικοινωνούν τις σκέψεις τους στα Αγγλικά με μεγαλύτερη άνεση.

 • Class D

  Προτεινόμενη Ηλικία: 12
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4

  Πρόκειται για μια χρονιά-σκαλοπάτι που θα μεταφέρει τα παιδιά στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις Γλώσσες (CEFR).

 • Sandwich Course

  Προτεινόμενη Ηλικία: 13
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Lower

  Πρόκειται για ένα εντατικό, ταχύρρυθμο πρόγραμμα στο οποίο συγχωνεύονται δύο τάξεις σε ένα έτος: η Class E και η τάξη του Lower.

 • Class E

  Προτεινόμενη Ηλικία: 13
  Ώρες εβδομαδιαίως: 4

  Η Class Ε έχει ως στόχο την ολοκλήρωση του επιπέδου Β1 μέσα από την κατανόηση των ιδιαίτερων στοιχείων και των λεπτομερειών της γλώσσας.

 • Lower Class

  Προτεινόμενη Ηλικία: 13-14
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Lower

  H τάξης της πρώτης απογείωσης! Το καλοκαίρι γιορτάζουμε μαζί την πρώτη μεγάλη επιτυχία.

 • Proficiency Kids C1

  Προτεινόμενη Ηλικία: 14-15
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Advanced

  Αυτή η χρονιά οδηγεί στην πιστοποίηση C1 (Advanced) καθώς επίσης προετοιμάζει τους μαθητές για την κατάκτηση της κορυφής, δηλαδή του Proficiency.

 • Proficiency Kids C2

  Προτεινόμενη Ηλικία: 15-16
  Ώρες εβδομαδιαίως: 6
  Πιστοποίηση: Proficiency

  H ακαδημαϊκή χρονιά που αφιερώνεται στο C2 είναι μια χρονιά γιορτής, αφού οι σπουδαστές κατακτούν πραγματικά τη γλώσσα και την κορυφή των πτυχίων.


Επιπλέον δραστηριότητες ενίσχυσης Αγγλικών

Τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα μια ξένη γλώσσα πρακτικά, όταν τη βιώνουν μέσα από διαφορετικές καταστάσεις
 • STEAM

  Προτεινόμενη Ηλικία: 9-12
  Ώρες εβδομαδιαίως: 2 ώρες * 10 συναντήσεις

  Και επιστήμες και Αγγλικά στο ίδιο μάθημα, γίνεται; Και βέβαια γίνεται. Παιδιά 9-12 ετών εδραιώνουν τη σχέση τους με τα Αγγλικά μέσα από ένα ταξίδι εξερεύνησης στην Eπιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τις Τέχνες και τα Μαθηματικά (SΤΕΑΜ).

«Tο πρώτο που μας έκανε εντύπωση είναι οι εγκαταστάσεις, η μεθοδολογία και το οπτικοακουστικό υλικό. Στην πορεία όμως, διαπιστώσαμε πως εκείνο που κάνει τη μεγάλη διαφορά, είναι το ανθρώπινο δυναμικό του σχολείου»
— Δημήτρης, πατέρας του 15χρονου Κωνσταντίνου που μαθαίνει Αγγλικά και Γερμανικά

Καθηγητές

Το παιδί σας θα νιώσει ασφάλεια με το διδακτικό προσωπικό μας!
Aleka, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
Elsa
Georgia
Joanna
Alexandra
Gerasimos
Evgenia (Impart Education-STEAM)
Jessica
Mary
Ailbhe
Amalia
Dora
Christina
Alexandros
Iris
Lucie
Dion
Haris
Villy
Lydia
Myra (Impart Education-STEAM)
 • Aleka, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
  Elsa
 • Georgia
  Joanna
 • Alexandra
  Gerasimos
 • Evgenia (Impart Education-STEAM)
  Jessica
 • Mary
  Ailbhe
 • Amalia
  Dora
 • Christina
  Alexandros
 • Iris
  Lucie
 • Dion
  Haris
 • Villy
  Lydia
 • Myra (Impart Education-STEAM)
  Σελίδα από 11 slider arrow

   Συχνές ερωτήσεις

   Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε για το παιδί σας
   • Μπορούν οι δύο προκαταρκτικές τάξεις Junior A & B να γίνουν μαζί σε 1 χρόνο;

    Όλα τα στάδια εκμάθησης μιας γλώσσας μέχρι την τελική κατάκτηση της έχουν τη σημασία τους. Αυτό συμβαίνει και με τις 2 προκαταρκτικές τάξεις. Πολλές φορές συγχέεται η σημασία τους. Αλλά δεν είναι ίδιες, ούτε και λειτουργούν ως υποκατάστατα ώστε να παρακολουθήσεις τη μία και να μη χρειάζεται να παρακολουθήσεις την άλλη. Οι γνώσεις ενός μαθητή στη Junior A είναι αρκετές, για να μπορούν να εμπεδωθούν σε μία χρονιά. Γι’ αυτό και έρχεται η επόμενη προκαταρκτική τάξη (Junior B), η οποία λειτουργεί συμπληρωματικά, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ως γέφυρα για το επόμενο επίπεδο Class A, όπου οι απαιτήσεις είναι αρκετά αυξημένες.

   • Μπορεί ένας καλός μαθητής να παρακάμψει την Junior B ή κάποια άλλη τάξη;

    Η τάξη Junior B είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί δίνει στους μαθητές τον χρόνο που χρειάζονται ώστε να κατακτήσουν όσα έμαθαν την προηγούμενη χρονιά. Αν και γενικά θεωρείται μία πολύ σημαντική χρονιά, υπό προϋποθέσεις για μαθητές που ξεκίνησαν μετά τη Β' Δημοτικού τα Αγγλικά, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πιο εντατικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε να παρακαμφθεί, καθώς υπάρχει λεξιλόγιο που δεν καλύπτεται αργότερα, γραμματικά φαινόμενα που θα θεωρηθούν δεδομένα σε επόμενο στάδιο και μία μικρή τριβή με το σχηματισμό μικρών παραγράφων (writing part) η οποία εξελίσσεται την επόμενη χρονιά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, σας προτείνουμε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο από το blog μας.

   • Για ποιους λόγους είναι καλό να μπαίνουν τα μικρά παιδιά στη διαδικασία προετοιμασίας εξετάσεων για πτυχία πριν το Lower (ΚΕΤ, PET κλπ);

    Είναι αλήθεια ότι η προετοιμασία εξετάσεων στην αγγλική γλώσσα σε πολύ μικρή ηλικία, δεν προτιμάται από τους περισσότερους. Παρόλ’ αυτά οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι πολύ φιλικές προς τα παιδιά και η όλη διοργάνωση την ημέρα της εξέτασης είναι εξαιρετικά φροντισμένη, ώστε να μη δημιουργεί άγχος στους συμμετέχοντες. Πέρα από το κομμάτι της εμπειρίας, που αναμφισβήτητα προσφέρει όχι μόνο η ημέρα των εξετάσεων αλλά και όλη η προετοιμασία, σίγουρα δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους μαθητές μέσα από την πρακτική τους εξάσκηση σε θέματα λεξιλογίου, γραμματικής, ακουστικής και έκθεσης. Επιπλέον, λειτουργεί επαληθευτικά για το αν ο μαθητής έχει κατακτήσει αυτά που ορίζει το επίπεδο που βρίσκεται και τέλος προσδίδει μία πιστοποίηση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις (συμμετοχή σε διαγωνισμούς, προγράμματα ανταλλαγής μαθητών, μετεγκατάσταση στο εξωτερικό κλπ).

   • Ποιες είναι οι απαιτήσεις του homework σε μικρά και μεγάλα επίπεδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας;

    Στόχος μας είναι οι μαθητές να κάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς στο σχολείο, ώστε να δίνεται ο χρόνος να εξασκούνται σε όλα τα νέα φαινόμενα που διδάσκονται. Παρόλ’αυτά, υπάρχουν εργασίες και για το σπίτι, καθώς θεωρούνται απαραίτητες για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης. Το homework ολοκληρώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όσο μεγαλώνουν τα επίπεδα, τόσο πιο απαιτητικές είναι και οι εργασίες που ζητούνται.

   • Πόσες φορές την εβδομάδα χρειάζεται να συμμετέχει το παιδί μου με φυσική παρουσία στα μαθήματα;

    Από τη στιγμή που οι συνθήκες το επιτρέπουν, συστήνεται οι μαθητές να παρακολουθούν το μάθημα με φυσική παρουσία, με εξαίρεση περιπτώσεις νόσησης.

   • Επειδή το πρόγραμμα του παιδιού είναι επιβαρυμένο, υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχει μόνο μία φορά την εβδομάδα ή σε διαφορετικά τμήματα ανάλογα με το πρόγραμμά του;

    Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δομείται με βάση τις ανάγκες κάθε επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα (ανάλογα με το επίπεδο) είναι αναγκαίες εφόσον αυτό έχει οριστεί. Σε αυτή την περίπτωση ένας μαθητής δεν μπορεί να παρακάμψει π.χ τη μία από τις δύο φορές, καθώς υπάρχει μία ροή και μία συνέχεια και τα μαθήματα δεν είναι αυτοτελή.

    Ένας μαθητής δεν μπορεί να συμμετέχει σε δύο διαφορετικά τμήματα, έστω και αν αυτά αφορούν στο ίδιο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε τμήμα έχει τη δική του ταχύτητα και το δικό του ρυθμό και παρόλο που στο τέλος της χρονιάς όλα τα παιδιά του ίδιου επιπέδου θα έχουν κατακτήσει τα ίδια πράγματα, άλλα τμήματα θα το έχουν κάνει πιο γρήγορα και άλλα πιο αργά.

   • Μετά από πόσα χρόνια ένας μαθητής Αγγλικών, θα μπορεί να μιλήσει και να επικοινωνήσει σε βασικό επίπεδο στα Αγγλικά;

    Από την πρώτη κιόλας χρονιά (Junior A) ένας μαθητής μπορεί να χαιρετά και να συστήνεται στα Aγγλικά, να ευχαριστεί, να χρησιμοποιεί ένα βασικό λεξιλόγιο, να κατανοεί τις οδηγίες του καθηγητή του και να σχηματίζει μικρές και πολύ απλές προτάσεις στα Αγγλικά. Καθώς προχωρούν τα επίπεδα, το λεξιλόγιο ολοένα και εμπλουτίζεται και το ίδιο και οι χρόνοι που κατακτούνται, οπότε η επικοινωνία βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

   • Υπάρχει εντατικό πρόγραμμα Αγγλικών για μικρά παιδιά;

    Όπως όλες οι γλώσσες, έτσι και η αγγλική που θεωρείται η πρώτη ξένη γλώσσα για τους περισσότερους από εμάς, χρειάζεται χρόνο προκειμένου να την αφουγκραστείς και να κατανοήσεις τις ιδιαιτερότητές της. Όλες οι τάξεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου ένας μαθητής να μάθει τη γλώσσα σωστά και ολοκληρωμένα. Ενδεχομένως κάποιες τάξεις να μπορούσαν να γίνουν με καλοκαιρινά εντατικά μαθήματα υπό προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι και η Pre Lower Class ή αλλιώς Class E (επίπεδο Β1+, σύμφωνα με το CEFR), η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα πιο εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα, και αρκετή μελέτη από τους μαθητές και να τους προετοιμάσει για τη χρονιά του Lower (επίπεδο Β2, σύμφωνα με το CEFR). Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται sandwich course καθώς ενώνει 2 επίπεδα σε μία σχολική χρονιά.

   • Σε ποια ηλικία ένα παιδί κατακτά το Lower και σε ποια το Proficiency;

    Ένας μαθητής που ξεκινά τα Αγγλικά του στην ηλικία των 7 ετών (Β' Δημοτικού) θα είναι προετοιμασμένος για να δώσει εξετάσεις για το Lower (FCE του Cambridge ή το ECCE του Michigan) στην ηλικία των 14 ετών (Β' Γυμνασίου) και στην ηλικία των 16 ετών (Α' Λυκείου) για τις εξετάσεις του Proficiency (CPE του Cambridge ή ECPE του Michigan).

    *Τα παραπάνω προϋποθέτουν ότι οι μαθητές έχουν παρακολουθήσει το εντατικό Sandwich Course, κατά το οποίο η Class E και η Lower διδάσκονται μαζί το καλοκαίρι και σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

   • Πέραν του βασικού προγράμματος Αγγλικών για παιδιά, υπάρχουν επιπλέον δραστηριότητες που προσφέρονται από το σχολείο σας;

    Ταυτόχρονα με το βασικό πρόγραμμα σπουδών, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάριο STEAM στα Αγγλικά,  Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής, Speaking Classes, Movie Nights, Book Club, Debate Club και πολλά ακόμα.

   • Για ποιο λόγο πρέπει να κάνω τεστ κατάταξης για να συνεχίσω στο επίπεδο Proficiency από τη στιγμή που κατέχω το Lower;

    Τα τεστ κατάταξης επιτρέπουν στους σπουδαστές να διαπιστώσουν μέσα από μια σύντομη και ευχάριστη διαδικασία το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι γνώσεις τους στη ξένη γλώσσα της επιλογής τους, ιδιαίτερα όταν μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα από την απόκτηση πτυχίου χωρίς να υπάρχει καθημερινή τριβή με την αγγλική γλώσσα στην προκειμένη περίπτωση. Αποτελούν ωστόσο ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους υπευθύνους σπουδών του σχολείου μας, γιατί μπορούν να εντάξουν τους μαθητές ευκολότερα σε εκείνα τα τμήματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις γνώσεις τους.

   • Έχω ήδη το Lower. Μπορώ να πάρω το Proficiency σε ένα χρόνο;

    Από τη στιγμή που ένας μαθητής κατακτά το Lower, θα χρειαστεί επιπλέον 2 χρόνια για να φτάσει στο πολυπόθητο επίπεδο Proficiency. Για τους ενήλικες που διατηρούν καθημερινή εξάσκηση με την αγγλική γλώσσα, ενδεχομένως το απαιτούμενο διάστημα από το Β2 στο C2, ή αλλιώς από το Lower στο Proficiency, να συμπτυχθεί σε έναν χρόνο, αν ακολουθήσουν ένα εντατικό τμήμα και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για τους μαθητές κάτω των 18 ετών, αυτό καθίσταται δυσκολότερο, καθώς δεν έχουν ακόμη αποκτήσει την ωριμότητα να αντιμετωπίζουν ακαδημαϊκά θέματα εκθέσεων και να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους σύνθετο λεξιλόγιο.

   #The Siountri School Experience

   Γονείς και μαθητές μιλούν για την εμπειρία τους στο σχολείο μας
   • «Προσωπικά θεωρώ πως το Siountri School είναι το κορυφαίο κέντρο γλωσσών στην περιοχή μας και αυτό εξάλλου το αποδεικνύουν και τα ποσοστά επιτυχίας»
   • «Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Siountri School είναι οι άνθρωποί του»
   • «Στο μάθημα των Αγγλικών μου αρέσει πολύ που μιλάμε μόνο Αγγλικά. Επίσης, πάντα συζητάμε όλοι μαζί για κάποιο θέμα, δεν είναι στην τάξη απλώς ένας δάσκαλος που λέει τα δικά του και σημειώνει στον πίνακα. Ξέρετε, και η συζήτηση είναι τρόπος μάθησης.»
   • Η Έλλη είναι «δικό» μας παιδί. Και τι παιδί! Ένα παιδί που έκανε άλματα φέτος και πέτυχε τόσα πολλά. Ετοιμάστε δαχτυλάκια για να μετρήσετε: τέλειωσε τη C class στα Αγγλικά, μπήκε δυναμικά και τελείωσε την D class στα Αγγλικά, ξεκίνησε Γαλλικά (πάρτε ανάσα), έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις και πέτυχε στη Βαρβάκειο, διεκδίκησε υποτροφία για το Κολλέγιο Αθηνών και το Pierce και...; Τις κέρδισε όλες και επέλεξε να πάει στη Βαρβάκειο! Προσθέστε επίσης και την ενόργανη για να έχετε ένα overview της φετινής χρονιάς της Έλλης.
   • «Πριν ξεκινήσουμε στο Siountri School έκανα μεγάλη έρευνα για τα φροντιστήρια στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Αξιολόγησα τη βιβλιογραφία που πρότειναν με φίλους μου ειδικούς, καθώς και τη δομή των μαθημάτων, αλλά και την οργάνωση. Για παράδειγμα, το σχολείο χρησιμοποιούσε διαδραστικούς πίνακες 10 χρόνια πριν!»

    Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά στο Siountri School

    Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά στο Siountri School

    Η έμπειρη καθηγήτριά μας Joanna Νομικού με μητρική της γλώσσα τα Aγγλικά ανοίγει τις πόρτες της τάξης της και μας παρουσιάζει τις καινοτόμες μεθόδους που ακολουθούνται στα τμήματα Αγγλικών για παιδιά στο Siountri School. Διαδραστικοί πίνακες, παιχνίδια και τραγούδια είναι μόνο μερικά από τα μέσα που χρησιμοποιούμε ώστε οι μικροί μας μαθητές να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

    Η έμπειρη καθηγήτριά μας Joanna Νομικού με μητρική της γλώσσα τα Aγγλικά ανοίγει τις πόρτες της τάξης της και μας παρουσιάζει τις καινοτόμες μεθόδους που ακολουθούνται στα τμήματα Αγγλικών για παιδιά στο Siountri School. Διαδραστικοί πίνακες, παιχνίδια και τραγούδια είναι μόνο μερικά από τα μέσα που χρησιμοποιούμε ώστε οι μικροί μας μαθητές να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

    Βρες το τμήμα σου

    Δες με μια ματιά τα διαθέσιμα τμήματα
    στη γλώσσα που σε ενδιαφέρει

     Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
     Βρες το τμήμα σου
     Η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί!
     Στο mail σου θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες (κοίταξε και στα spam), ενώ σύντομα ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σου.
     Βρείτε μας στα social