Νέα

08.04.2013

Ένα Μουσικό Ταξίδι με προορισμό την Ισπανία

Ένα μουσικό ταξίδι ντυμένο με τη μαγεία της ισπανικής μουσικής ετοιμάζει το μουσείο της Ακρόπολης στα πλαίσια της εκδήλωσης «Βραδιές Μουσικής», την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 και ώρα 7 μ.μ.

Η Ana Belén Tejedor de la Iglesia με το μαντολίνο και ο Γιάννης Σοφός με την κιθάρα του, ερμηνεύοντας αυθεντικά έργα και μεταγραφές για μαντολίνο και κιθάρα, αναλαμβάνουν την «περιήγηση» του κοινού από την εποχή του Μπαρόκ μέχρι τον 20ο αιώνα. Οι δύο μουσικοί, που έχουν ξανασυναντηθεί και στο παρελθόν, θα προσφέρουν τη δική τους μοναδική ερμηνεία των έργων που θα παρουσιαστούν, δίνοντας έμφαση στην ισπανική μουσική.

Το Siountri School, στην προσπάθειά του να κάνει την εκμάθηση των Ισπανικών ένα ενδιαφέρον και μαγικό ταξίδι, προσκαλεί τους μαθητές του και τους λάτρεις της ισπανικής κουλτούρας και γλώσσας να συμμετάσχουν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Share: